Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Slikar, čije slike zasigurno liječe!

Iz slika rusko-izraelskog porijekla, zrače ljekovite energije čije slike psiholozi koriste za liječenje. On koristi unikatnu tehniku s kojom je dospio u najpoznatije moderne impresionističke slikare.

OVDJE možete pogledati slikarova djela!

Možda ste i Vi već vidjeli neka djela Leonida Afremova i osjetili ste nešto neobično. Ali su te slike naslikane toplim, ali ipak svježim bojama, koje odmah imaju magični utjecaj na promatrača.

Zanima Vas tko je Vaš anđeo čuvar, kliknite OVDJE i saznajte!

Na samom početku svoje karijere, uz pomoć svojega sina, postao je poznati slikar. Afremov je živio u jako siromašnim uvjetima, na početku nije imao mogućnosti ispoljiti svoj talent jer nije mogao financirati tu skupocjenu opremu. Njegov anđeo čuvar je bio sin koji je tada imao samo 16 godina i koji je na ulicama prodavao očeve slike. Otac i sin su tako uspješno surađivali da su ubrzo dobili jako puno narudžbi, a zatim su otvorili i svoju galeriju i radnju za uramljivanje slika. Zahvaljujući modernom svijetu u komjem živimo, mogao je i putem interneta prodavati slike i nerijetko su one koštale nekoliko tisuća dolara. Nakon toga je mogao napredovati i slikati one slike koje je oduvijek želio.

 

Ava, Ava 447, 24astro , savjet, upitajte, astro, zapisano u zvjezdama

S čime su se liječile naše bake, možete saznati OVDJE!

Tada je dobio priliku gostovati u televizijskim emisijama gdje su poznati psiholozi i psihijatri alanizirali slikareva djela, a za koja su ustanovili da djeluju smirujuće i odmarajuće, te su ih zatim počeli upotrebljavati u svojem radu.

Već ih upotrebljavaju kao način liječenja umjesto lijekova jer je već dokazano pozitivno djelovanje u liječenju duša. Slanje ljekovitih energija kroz slike se koriste i u zdravsteno-lijekovite svrhe jer su mnogi ljudi već iskusili pozitivan utjecaj istih.

Ako je i Vama potreban razgovor i malo pozitivne energije, slobodno nazovite naše savjetnike na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), čekaju na Vaš poziv!

 

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!