Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Iz bakine kuhinje – S čime su se liječile!

Iz bakine kuhinje – S čime su se liječile!

Liječenje prirodnim putem uvijek Vas je zanimalo? Oni stari načini liječenja kojima su se liječili prije 100 godina i kako su se naši preci liječili, samo do sada niste znali gdje trebate čitati više o tome? Isprobali ste već razne načine liječenja, kinesko, japansko, maya i ostale egzotične metode kako biste sačuvali Vaše zdravlje, ali niti jedan nije ispunio Vaša očekivanja? U ovome slučaju trebate pročitati ovdje više o starom načinu liječenja jer se možete izliječiti ljekovitim biljkama, tako kaže izreka, pa mislim da ima istine u tome.

Metode kod prehlada: liječenje prirodnim putem

Prehlade su liječili vrlo jednostavnom metodom: Uzmite jednu cijelu glavicu luka i srednje oštar nož s drvenom ručkom. Tri puta neka pljune jedna zdrava osoba na nož, zatim istim nožem izdubite jednu rupu na glavici luka. U nju sipajte med i stavite list crne rotkvice. Pokrijte bijelom maramom i nakon par sati popijte tečnost koja iscuri iz luka. Po receptu naših baka izlječenje je zagarantirano svega nakon dva dana i obećava poboljšanje kod svake bolesti.

Liječenje prirodnim putem

Želite saznati koji mineral Vama može pomoći u poboljšanju zdravlja? Onda nazovite savjetnicu Dadu, kod 432 na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) i one će Vam reći specijalno za Vas koji kamen trebate nabaviti!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

Metode za smanjivanje visoke temperature:

Uzmite metalnu posudu ili kantu, izvucite svježu vodu iz bunara i ostavite da stoji sat vremena. Komad gaze potopite u kantu. Ostavite ju u vodi i usput se molite Bogu - Oče naš..., a zatim izvadite, ocijedite i stavite na čelo bolesne osobe. Jako je bitno da bolesna osoba ne bude u dodiru s vodom niti s gazom. Sve ovo ponavljajte svakih 10 minuta kroz sat vremena.

saznaj-buducnost

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Metode za liječenje prirodnim putem opće slabosti:

U jednoj posudi kuhajte 10 čavala sat vremena. Skinite s vatre i ubacite kamilicu i list divlje koprive. Kad se ohladi operite lice u toj vodi i popijte malo vode, a ostatak poprskajte iznad Vašeg kreveta. Tako ćete udaljiti sve negativne sile energetskih vampira i lutajućih duša, te će Vas osnažiti kroz san. O djelotvornosti gore navedenih narodnih metoda nema zabilježenih zapisa, tako da ih Vi trebate isprobati i testirati. Možete pokušavati i s drugačijim načinom liječenja npr. liječenje energijama, terapijom bojama, ali možete probati i testirati liječenje ljekovitim mineralima.  

 

Pročitajte još: 

Nešto više o ljekovitoj magiji.

Pet sigurnih savjeta kako zadržati Vaše zdravlje

Drevne tehnike liječenja – I. Bajanje (bajalice)

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro