Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Iz bakine kuhinje – S čime su se liječile!

Iz bakine kuhinje – S čime su se liječile!

Liječenje prirodnim putem uvijek Vas je zanimalo? Oni stari načini liječenja kojima su se liječili prije 100 godina i kako su se naši preci liječili, samo do sada niste znali gdje trebate čitati više o tome? Isprobali ste već razne načine liječenja, kinesko, japansko, maya i ostale egzotične metode kako biste sačuvali Vaše zdravlje, ali niti jedan nije ispunio Vaša očekivanja? U ovome slučaju trebate pročitati ovdje više o starom načinu liječenja jer se možete izliječiti ljekovitim biljkama, tako kaže izreka, pa mislim da ima istine u tome.

Metode kod prehlada:

Predhlade su liječili vrlo jednostavnom metodom: Uzmite jednu cijelu glavicu luka i srednje oštar nož s drvenom ručkom. Tri puta neka pljune jedna zdrava osoba na nož, zatim istim nožem izdubite jednu rupu na glavici luka. U nju sipajte med i stavite list crne rotkvice. Pokrijte bijelom maramom i nakon par sati popijte tečnost koja iscuri iz luka. Po receptu naših baka izlječenje je zagarantirano svega nakon dva dana i obećava poboljšanje kod svake bolesti.

Liječenje prirodnim putem

Želite saznati koji mineral Vama može pomoći u poboljšanju zdravlja? Onda nazovite savjetnicu Dadu, kod 432 na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) i one će Vam reći specijalno za Vas koji kamen trebate nabaviti!

Metode za smanjivanje visoke temperature:

Uzmite metalnu posudu ili kantu, izvucite svježu vodu iz bunara i ostavite da stoji sat vremena. Komad gaze potopite u kantu. Ostavite ju u vodi i usput se molite Bogu - Oče naš..., a zatim izvadite, ocijedite i stavite na čelo bolesne osobe. Jako je bitno da bolesna osoba ne bude u dodiru s vodom niti s gazom. Sve ovo ponavljajte svakih 10 minuta kroz sat vremena.

Liječenje prirodnim putem

Metode za liječenje opće slabosti:

U jednoj posudi kuhajte 10 čavala sat vremena. Skinite s vatre i ubacite kamilicu i list divlje koprive. Kad se ohladi operite lice u toj vodi i popijte malo vode, a ostatak poprskajte iznad Vašeg kreveta. Tako ćete udaljiti sve negativne sile energetskih vampira i lutajućih duša, te će Vas osnažiti kroz san. O djelotvornosti gore navedenih narodnih metoda nema zabilježenih zapisa, tako da ih Vi trebate ispobati i testirati. Možete pokušavati i s drugačijim načinom liječenja npr. liječenje energijama, terapijom bojama, ali možete probati i testirati liječenje ljekovitim mineralima.  

Pročitajte još: 

Nešto više o ljekovitoj magiji.

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro