Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Što kaže astrologija o mjestu gdje živite?

Što kaže astrologija o mjestu gdje živite?

Astrologija kada je koristimo za pomoć kako bismo dobili sliku našeg života, bitan je naš dom, sjedište gdje živimo. Mjesto gdje volimo biti, mjesto gdje se vraćamo umorni na kraju dana. To pokazuje kakvi su odnosi u roditeljskom domu, kakva je atmosfera u našoj kući, kakva je općenito atmosfera.

Položaj planeta

Položaj planeta u IV. kući govori o našem domu. Astrologija pokazuje koja planeta je za u znaku, drugačije je kada je Uran ovdje, a isto tako je drugačije kada je tu Venera ili Saturn. Venera u našem horoskopu ukazuje na ljepotu, sklad i harmoniju. Pa tako ovaj planet pokazuje načine kako možemo uljepšati, načiniti intimnim i prijateljskim okruženje, pokazati kako učiniti da u domu bude red i čistoća. Također kako njegujete odnose unutar obitelji i kako vodite brigu o susjedima.

Uran pokazuje sliku kuće koja je puno nemirnija, problematičnija. Više nesreća, iznenadnih promjena, neizvjesnosti u financijama, što može utjecati na mjesto boravka. Astrologija onome kome je Uran u IV. Kući, može biti siguran da se seli u nekoliko navrata, i neće cijlu svoj život živjeti na istome mjestu. Saturn predstavlja krutost, strog okoliš i ukazuje na spartansko mjesto boravka. Ništa sjajno, predstavlja strogu štedljivost.

 

 

Naš dom točno odražava koji planet vlada ondje. Ne samo da možemo saznati vlastitu sudbinu, već i zašto smo izabrali za sebe baš to mjesto prebivališta, zatim razlog zašto su naši susjedi baš takvi kakvi jesu. Čak i raspored namještaja, i pogled na ulicu također govori puno o tome.

Možete upoznati smjernice iz Zapadne astrologije ili iz učenja Istočne astrologije. Iskoristite obje kako biste dobili što opušteniji dom i stvorili skladan životni okoliš za sebe.  

Ako se ne znate prilagoditi svakodnevnome životu, postoji pomoć! Ne očajavajte! Naši astrolozi će Vam bilo kada u bilo koje vrijeme pomoći, kako bi bili sretni i zadovoljni u prostoru u kojem živite! Gordana, kod 311  Vas čeka kako bih Vam pomogla na broju telefona:  064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro