Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što misli muškarac u znaku Djevice, a što čini?!

Što misli muškarac u znaku Djevice, a što čini?!

Muškarac Djevica - Otkrivanje istine

 

Što misli muškarac rođen u znaku Djevice? U zabludi je svatko tko misli da samo žene govore drugačije nego što misle! Muškarce je također teško upoznati i razumjeti!

 

Stav muškarca Djevice

 

Sve treba biti uredno! Držite kuću čistom, premda će Vam on u tome pomoći. Sve treba biti učinjeno na vrijeme, obavljena kupnja, ispeglane košulje i prvi mu trebate čestitati rođendan. Oni ne vole bahatost jer sami nisu skloni pretjerivanju. Slab je na inteligentne žene.

 

Muškarca Djevicu odbija

 

Ako niste dovoljno racionalni i ako vječito živite u iluziji, nemate točan uvid u svoju budućnost, neodlučni ste, ne znate kamo izaći za vikend, tada potražite nekog drugog! Ili se prilagodite i pokažite da ste zainteresirani za sve što mu se sviđa.

 

Muškarac Djevica prilikom upoznavanja

 

Rijetko ćete ga vidjeti na tulumu ili, a ako i ode na takvo mjesto, ne zamjerite ako Vas ne pozove na ples, nije nekulturan, jednostavno je takav. Nije tip čovjeka koji će oduševljeno skakati na narodnu glazbu. Međutim, vrlo je pažljiv i čim primijeti da Vam je hladno, dat će Vam svoju jaknu ili majicu. I ako će mu radi toga biti hladno, nikada to neće priznati i radije će se smrzavati. Veća vjerojatnost je da ćete ga sresti u kazalištu ili na koncertu jer rado ide na takva mjesta. Čak će razgovarati s Vama i dobit ćete dojam da se sviđate jedno drugome te da ćete se vidjeti uskoro.

 

muškarac-djevica

Govorit će: Ti si izuzetna osoba!

A misli: Nikada ga više nećeš vidjeti.

Ili

Govori: Budimo prijatelji!

A misli: Nisi moj tip, ali mogla bi me upoznati sa svojom zgodnom prijateljicom.

Ili

Govori: Nazvat ću te!

A misli: Ti stvarno želiš da te nazovem, ali mene je strah da ćeš mi zbilja reći da.

 

Kada ozbiljno razmišlja muškarac Djevica

 

Jasno je da nema izljeve osjećaja. Može djelovati prilično nezainteresirano u odlučivanju jeste li prava osoba s kojom želi provesti ostatak života. A kada je već odlučio, ni tada se ne trebate brinuti hoćete li se opeći jer ćete osjetiti predanu ljubav. Naravno tu su i osjećaji, ali on Vas neće često maziti, štipkati za stražnjicu, laskati Vam ili tepati. Ako zbog bilo kakve bolesti ostanete u krevetu, boljeg partnera od muškaraca Djevice nećete naći. Razlog tome je planet Merkur koji utječe na njega te mu je blisko liječenje. Hipohondar je i jako obraća pažnju na zdravu prehranu, unos vitamina kako se i on ne bi razbolio.

Govorit će: Stvarno si mi simpatična.

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

A misli: Mislim da sam zaljubljen u tebe, ali ako ti to kažem, nema povratka.

 

Muškarac Djevica u društvu prijatelja

 

Nije neki govornik čak i u krugu svojih prijatelja, škrt je na riječima. Nepotrebne riječi neće izgovoriti, ali ako potražite savjet ili mišljenje, on će bez dlake na jeziku reći surovu istinu, bez isprike. Što bi Blizanci i Strijelac danima govorili, Djevica će reći u dvije-tri rečenice, kratko i jasno.

Govorit će: Moja djevojka.

A misli: Jesi li mi pripremila večeru? I samo da znaš, ne dopuštam da ti se prijatelji nabacivanju.

Ili

Govori: Nije ništa, sve je u redu.

A misli: O Bože, znam da te zanima kakav sam dan imao, što je sa šefom, kolegama, ali mi je drago da sam napokon došao doma i samo se želim izvaliti u fotelju s bocom piva i vrećicom čipsa u ruci.

vezivanje-partnera

 

Kako vodi ljubav muškarac Djevica

 

Približavajte mu se polako i pažljivo. Ako ga napadnete, bit će izvan sebe. Ne trebate brinuti da ćete ga noću morati čekati u seksi donjem rublju, s ružom u usnama i požudom. Možete zaboraviti i na parfem, više se raduje kada soba miriše na svježe opranu posteljinu. Više će cijeniti ako ga čekate s dezinfekcijskim sprejem u ruci i s par prezervativa da se može zaštiti.

Ne očajavajte i ne predajte se jer ako Vam je sudbina podarila muškarca Djevicu sa ascendentom Škorpiona, Bika, Lava, u tom slučaju noći ćete provesti vatreno i bez sna. Erogene zone su mu područje abdomena, pupak i mišići oko struka.

Govorit će: Već sto godina nismo pričali, puno sam mislio na tebe.

A misli: Već tri mjeseca nisam bio s nijednom.

Ili

Govori: Ne želim ništa ozbiljno.

A misli: Želim samo malo avanture.

horoskop-srpanj-mjesecni

Osobine muškarca Djevice

 

S vremenom ćete shvatiti da se on satima riba u kadi, sve dok nije siguran da Vam je dosadilo čekati ga i da ste zaspali. Ovako mu ne prijeti opasnost da će Vas zateći budnu i čim legne u krevet, okreće se na drugu stranu. Muškarci Djevice se toliko forsiraju da im ne ostaje snage za ljubav, više im je potreban san. Puno se bave sportom da bi mogli obuzdati svoj libido, tako da su navečer mrtvi umorni. Kada se osjeća usamljeno, zamisli koga bi želio imati pokraj sebe, ali takva osoba ne postoji jer su njegova očekivanja prevelika.

Govorit će: Ne znam što hoću.

A misli: Ne želim te.

Ili

Govori: Potrebno mi je malo slobode.

A misli: Malo mi fali da prekinem s tobom, ali zbog svoje koristi se još nisam odlučio.

Ili

Govori: Moja bivša djevojka je luda osoba koja me neprestalno zivka. Plaši me.

A misli: Još uvijek sam zaljubljen u bivšu djevojku.

 

Sigurnost muškaraca Djevice

 

Navika mu je da unaprijed organizira, obraća pažnju na detalje i ne voli spontanost. Voli kada sve teče po njegovom planu i programu. U ljubavnoj vezi nije brzoplet, vjeruje da sve ima svoje vrijeme i mjesto. Poznanici „Mrkog Medvjeda“ trebaju biti strpljivi ako žele da im se otvori i povjeri, požali. Ali treba čekati da se on sam otvori i učini prvi korak. Često se takvo rezervirano ponašanje tumači kao loše što predstavlja poteškoće za obje strane. Treba ga znati razumjeti, naučiti kako mu se približiti i tek tada ćete biti sigurni da zauvijek imate uza sebe vjernog i pouzdanog partnera. Ponekad ćete trpeti njegovo gunđanje, ali trebate znati da je u sebi kao mali medvjedić.

Govorit će: Čime se baviš?

A misli: Zarađuješ li dovoljno novaca da bi bila dobra prilika za ženidbu?

Ili

Govori: Smiri se, nisam ljubomoran tip.

A misli: Tko je bio muškarac kojeg si toliko gledala? Sviđa li ti se?

Ukoliko je Vaš izabranik rođen u drugom horoskopskom znaku, zatražite osobnu analizu od naših najboljih astrologa kako bi se Vaša veza razvijala u najboljem smjeru!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Pročitajte još:

Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

Poruka Dalaj Lame za svih 12 horoskopskih znakova!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

 

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro