Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što muškarac u znaku Bika misli (a što čini)

Što muškarac u znaku Bika misli (a što čini)

Muškarac Bik

Bik je zemljani znak, a prije analize važno je napomenuti da je muškarac bik strpljiv, izdržljiv i odan. Glavna karakteristika za muškarca bika je zdravo razmišljanje. Vladajuća planeta mu je Venera i zato jako puno puta može prevladati žensko ponašanje. Prema drugima pokazuje svoju muškost i samouvjerenost, ali duboko u sebi je osjetljiva duša i baš je zbog toga u komunikaciji zasjenjeno samopouzdanje. Ne voli kada ga požuruju i kada mu se govori što treba činiti.

 

Muškarac bik uvijek sve radi smireno i razumno iako je često u sebi nesiguran. Sumnje i neizvjesnosti ga muče u novim situacijama, ali njegova okolina ništa od toga ne sluti jer se iz njegovih postupaka čini kao da ima puno samopouzdanja. Muškarac bik zna što treba učiniti kako bi postigao svoje ciljeve, ali često realizacija istih pokazuje nešto sasvim drugačije. Umjesto jednostavnih rješenja, on uvijek bira najkompliciranije. Ova dvojba se pojavljuje i u partnerskim odnosima. Sve bi učinio da osvoji izabranicu svoga srca, ali zbog muške tvrdoglavosti ponaša se drugačije.

 

Osobine muškarca Bika

Muškarac Bik voli raznolikost u seksu. Ako naiđe na konzervativnu djevojku, inače smiren muškarac Bik, samo će produžiti dalje bez mnogo razmišljanja.

 

Ako želite točniju analizu o muškarcima u znaku Bika ili samo o jednom od njih, onda Vam naši savjetnici mogu pomoći u tome! Nazovite ih na broj telefona slobodni savjetnici, čekaju na Vaš poziv!

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

 

Muškarac Bik je čovjek od jednostavnih riječi. Jako teško zaboravlja. Drage dame, ako želite duge romantične razgovore, onda ste na pogrešnome mjestu. Kod muškarca Bika to nećete pronaći. Ipak Vas očekuju mala iznenađenja i iskrenost ako ste njegova izabranica. Financijama rukuje pažljivo i sa oprezom. Nije škrtica, ali novac ne troši bespotrebno. Preplavljuje obiljem osobe koje voli. I ovo ukazuje na dvojnost znaka Bika pod djelovanjem Venere.

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Više o horoskopskom znaku BIK saznajte OVDJE.

Pročitajte još: Kako osvojiti muškarca Bika?

Pročitajte još:  Tarot tri karte - odaberite jednu kartu i započnite svoj Tarot

Pročitajte još: Predrasude: uzimaju li Vas drugi zdravo za gotovo?

Pročitajte: Bik i seks!

 

 

muškarac-bik

 

 

 

 

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro