Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što muškarac u znaku Lava misli, a što čini!

Što muškarac u znaku Lava misli, a što čini!

Muškarac Lav je kralj beskrajne pustinje i vladar životinjskog svijeta. Čak i muškarac rođen u znaku Lava ima takvo mišljenje o sebi i to pokazuje svojim ponašanjem i gestama. Astrolozi samo znaju tko se najbolje uklapa u njihov svijet.

Lav je dobronamjeran, dobroćudan, topla srca, uvijek spreman dati u dobrotvorne svrhe, ali samo onima koji su osvojili njegove simpatije i samo u mjeri u kojoj on misli da je potrebno. Zapravo on voli dobiti i u stanju je stvoriti takvu situaciju da ne treba još niti tražiti. Dakle, u rukavu uvijek ima skrivenu obranu.

 

boris-dominikovic-444

 

Muškarac Lav

 

Ogromno samopoštovanje i ponos ispunjava čitavo njegovo biće. Također je uvjeren da su najviša mjesta namijenjena njemu jer je plemenit i ima kvalitetne osobine dane od prirode. Gotovo da nameće poštovanje svoga autoriteta i priznavanje dostojanstva. Djela također izražava kroz osjećaje moći. Zato postoje i situacije kad on nije prvi violinist i tada se povuče i nezadovoljno gunđa. Voli zastupljenost, ne podnosi kad ga stisnu u kut i ako je prisiljen živjeti u ponižavajućim uvjetima. To mu slama srce i obeshrabruje ga. Međutim, ne shvaća vlastitu odgovornost, ne može se pričati s njime oko grešaka niti zašto je i došlo do njih. Svatko tko se usudi suprostaviti mu se, nema više mjesto u njegovom životu!

Razmišljanje o obitelji radi preko volje, ali kada razmisli malo glavom da tako može impresionirati i dobiti prednost što godi njegovoj taštini jer je muškarac Lav umišljen. Njegova djela kontroliraju osjećaji, intuicija, racionalnost, ali ne uvijek. Sklon je agresiji ako se nešto ne odvija onako kako je to zamislio te u ljutnji ne zna što čini.

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160

Pošalji

 

Struka koja mu odgovara je svakako gdje može voditi glavnu riječ ili zastupati. Neuspjeh mu je nepojmljiv. Voli se igrati pogotovo pobjeđivati što nam govori da on zauvijek ostaje dijete. Skuplja snagu kako bi povremeno jednim zaletom dao sve od sebe u određenoj situaciji. U pravom trenutku nastup mu je gotovo neograničen. Pokušava uvjeriti svoju okolinu da lako prašta i zaboravlja, da se ne vraća se prošlosti i starim pričama. Tko je već živio s muškarcem u znaku Lava, tada zna da je to samo dio predstave, ali teško može sakriti jer ponekad i on ispadne iz uloge.

Svijet razmišljanja mu je dubok i kreativan, ali malo težak. Međutim svatko bi se trebao onesvijestiti od njegove svestranosti i domišljatosti. On sve zna bolje od drugih, a ako je moguće i posljednja riječ pripadne njemu. Vesele je prirode, voli se družiti i voli užitke. Kao prijatelj je apsolutno pouzdan, koristan, ali će uvijek gledati da on ne daje više.
Od ozbiljnih svađa ili borbi se drži podalje, a intervenira samo ako je to apsolutno neophodno. U takvom slučaju on razmišlja kako ne želi on biti taj koji će proći poraženo.

Ako želite znati što Vas čeka u bliskoj budućnosti ili biste željeli financijsku dobit, ili želite pronaći pravu ljubav - onda pitajte naše savjetnike za pomoć! Savjetnici Vam u bilo kojem trenutku  mogu pomoći! Nazovite sada na broj telefona slobodni savjetnici

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 
UPRAVO SE ČITA:
 
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro