Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kako osvojiti muškarca Lava!

Kako osvojiti muškarca Lava!

Kako osvojiti muškarca Lava, saznat ćete ako pročitate članak do kraja.

 

Osobine muškarca Lava - kako ga osvojiti?

 

Sigurno ste čuli staru izreku da se do srca svakog čovjeka dolazi kroz želudac. To ne funkcionira tako kod većine ostalih znakova, ali kod Lava da. Sa ukusnom večerom ili ručkom možete ga motati oko prstiju. Ako još uvijek niste izašli na prvi spoj, ne pozivajte ga na večeru, jer Lav tip voli lov. Važno je da vas on ulovi, ali Vi morate kontrolirati lov.

 

besplatni-tarot

 

Kako povećati interes čovjeka Lava? Saznajte koji je njegov hobi i njegov posao, a zatim pročitajte teme za oba područja koje ga zanimaju, pa sastavite neka pitanja. Tako mu pristupite. Voli puno pričati, pogotovo o tome što ga zanima, a za što smatra da je dobar. Ne morate ništa učiniti samo ga slušati otvorenih usta, a ponekad ga odobravati i pohvaliti koliko je pametan i potpuno impresionirani porukom. Dopustite da Vas "očara"svojim govorom, i već možete planirati svoj prvi sastanak.

 

Kakav bi trebao biti prvi sastanak? Budite diskretni, ali ženstveni. Lav ne voli upečatljivu šminku i vrlo otvorene haljine. Žena za njega je plijen, voli se hvaliti s njom, vidi je kao dragulj, ali je važno da je pravi dijamantni nakit, a ne imitacija ili bižuterija s vašara. Dakle, budite elegantni u klasičnom smislu riječi, i u pola izazovni, kao kada idete na spoj s tipom u znaku Škorpiona. Ako ode u restoran, ne jedite puno, ali ne naručujte niti salatu. Ne voli osobe koje su na dijeti ili jedu vrlo zdravo. Potajno se boji da ćete i njemu naručiti isto kada ga pozovete na večeru. Možete piti alkohol ako ga i on pije, naručite isto piće kao on. Recite mu da on izabere jer se Vi ne razumijete u vina. Vi ga slušajte jer može reći puno i o tome.

 

Muškarac Lav i sex

 

Kako osvojiti muškarca Lava - Ako ste već iza prvog sastanka, za drugi je sasvim moguće da ćete završiti u krevetu. Nećkajte se, ali nemojte pretjerivati. Neka osjeća da je iskusan i da je u kontroli. To mu je važno u svim područjima života, naravno i u krevetu. Neka budu svijeće i romantična glazba, ali izostavite mirise, osim ako ne znate točno koji on voli jer je Lav strahovito zahtjevan i neugodan miris mu može oduzeti volju za seksom. Ako želite s njime ostati u dugoj vezi, trebate se praviti "neiskusnim" i sramežljivim, stidljiva i pretjerano čedna žena. Ako on bude Vama pokazao sve, već imate priliku za slijedeći sastanak.

kako-osvojiti-muškarca-lava

Niste našli pravu ljubav? Živite u odnosu koji po Vama nema budućnosti? Možete dobiti savjet od savjetnice Gordane, kod 311, na broju telefona slobodni savjetnici i saznati kako privući ljubav u Vaš život!

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

Kako osvojiti muškarca Lava - Muškarac Lav i veze

 

U osnovi se ne boji opredjeljenja i dugih veza, ali ne govorite o zasnivanju obitelji i koliko želite djece. Pričekajte dok on podsjeti na ovu temu i budete u vezi šest mjeseci, kada se govori o tome. Muškarac Lav voli i želi posjedovati. Vrlo lako se može kontrolirati posesivnost, ali ne može tolerirati ako i Vi želite posjedovati poput njega. Ne voli ljubomoru i da mu se govori što učiniti i kada. Ne pitajte o tome kada, s kime i gdje je jer će i sam to reći. Ako ne pitate, osjećati će Vaše povjerenje. Ako ga ne pitate i pustite da se oslobodi, uvijek će se vratiti Vama. Odnos sa Lavom je poput plesa, nema unaprijed određenih koraka. Kakva je glazba, takav je i ples. Uvjerite se da je "pozadinska glazba" uvijek dobra i ugodna, tako će uvijek biti skladno i zajedništvo.

 

3 savjeta za Lava

1. Nemojte ga zatvoriti, ne ograničavajte ga jer ne želite osvojiti lava u kavezu.

2. On je kralj, ali Vi mu stavite krunu na glavu.

3. Budite partner u svim aspektima života jer iako je on kralj, ipak traži kraljicu, a ne slugu.

Ako želite osobne savjete ili Vas zanima kako se slaže Vaš horoskopski znak s Lavom, pitajte za savjet naše astrologe.

 Možda se već pojavio u snovima Vaš idealni muškarac? Saznajte OVDJE! Naši stručnjaci će Vam pomoći protumačiti Vaše snove i također u tome kako smotati čovjeka kojeg volite!

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

Pročitajte još:  Lav i seks: od dodira meke šape do prerijske rike

Pročitajte još: Što muškarac u znaku Lava misli, a što čini!

Pročitajte još: Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Pročitajte još: Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

Pročitajte još: Horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama!

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro