Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Tibetanska knjiga mrtvih - Drevni zapisi o životu nakon smrti!

Tibetanska knjiga mrtvih - Drevni zapisi o životu nakon smrti!

Tibetanska knjiga mrtvih – Život nakon smrti oduvijek je bila intrigantna tema za čovječanstvo.


Tibetanska knjiga smrti je više od tisuću godina ranije, još negdje u 8. stoljeću prvi put zabilježena, ali se smatra da je nastala mnogo ranije. Dugo se prenosila usmenim putem i zato je mnogo toga izmijenjeno i prepravljeno tijekom stoljeća, ali je suština ostala ista.


I Vi se bojite smrti? Nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i pitajte je postoji li razlog za to ili se bespotrebno nervirate jer nikakva opasnost ne vreba. Od spomenute savjetnice također možete dobiti ritual zaštite i talisman koji štiti od problema!

Tibetanska knjiga mrtvih detaljno opisuje svaki korak života nakon smrti

Tibetanska knjiga smrti prvobitno je čitana naglas osobama na samrti kao priprema za život nakon smrti. Ova knjiga smrti u jednom djelu opisuje što nas očekuje nakon smrti. Ovaj opis jako podsjeća na one moderne izjave osoba koje su se probudile iz kliničke smrti.

tibetanska-knjiga-mrtvih

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Tibetanska knjiga mrtvih detaljno opisuje svaki korak života nakon smrti. Ono što ovih dana opisuju kao uski tunel to je opisano u knjizi smrti kao pećina ili put u dolini. Prema opisu, duša napušta tijelo i tako preminula osoba dobiva „tijelo sjaja“. U mnogo slučajeva osoba čak i ne primjećuje da je mrtva i ne razumije zašto vidi i čuje sve, a nju nitko ne čuje niti ne vidi.


Cilj tibetanske knjige smrti je da se preminula osoba ne preplaši i zbuni kada umre, već da točno zna šta joj se događa. Tako pomažu i pripremaju dušu za prelazak na onaj drugi svijet bez problema. 

najbolja sanjarica


Prema tibetanskoj knjizi mrtvih, osoba koja je preminula će biti dočekana od strane voljenih koji su prije umrli i kojima se raduje. Naime, oni će točno reći sve detalje o tome što mogu očekivati i što slijedi nakon smrti. 


Zanima Vas poruka Vaših voljenih koji su preminuli? Ili Vi želite njima nešto poručiti? Obratite se savjetnici savjetnici Ladi na kodu 434, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje za Vas mogu s njima stupiti u kontakt!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Pročitajte još

Paraliza sna - demonski napad na psihu!

Ovo nam se događa nakon smrti!

Ako iskusite ove znakove, preminula voljena osoba Vam želi poslati poruku!

 

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro