Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što muškarac u znaku Ovna misli (a što čini)!

Što muškarac u znaku Ovna misli (a što čini)!

Muškarac Ovan.

Muškarac u znaku Ovna se ističe iz mase, samouvjereno se pojavljuje u društvu i inzistira na tome da se sve događa prema njegovim idejama. Ne tolerira proturječnost u prijateljstvu, partnerskoj vezi, niti u poslu. Zbog te osobine u očima svake žene postaje neodoljiv muškarac, ali ipak nije tako jednostavan i lak život pored Ovan muškarca! Što muškarac u znaku Ovan misli, a što čini?
Odlikuje ga da živi brzim životom, a upravo zbog toga često skuplja sebi neprijatelje pošto za postizanje svojih ciljeva iskorištava druge ljude. Ako doživi neuspjeh, ne gubi nadu, odmah traži rješenje, ako je potrebno gaziti će preko drugih ljudi samo da opet bude na vrhu. Vrlo je uspjehom orijentiran čovjek.

saznaj-buducnost

 

Zaista je teško biti u skladu sa muškarcem u znaku Ovan, pošto ga karakteriziraju krajnosti. Međutim, Ovan muškarac je idealan muž i dobar ljubavnik. Ako mu se netko svidi, onda će sve učiniti da osvoji izabranicu jer voli izazove, zato se voli boriti za druge. Jel bi se za Vas borio?

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

Pogledajmo kakvu ženu želi Ovan muškarac:

U ljubavi ima velika očekivanja, zato isključivo može zamisliti svoj život pored žene koja je lijepa, nježna, inteligentna i razumljiva. Vrlo teško, ali je ipak moguće ukrotiti i Ovan muškarca. Važno je da ga žena ubjedi da se sve događa po volji i želji Ovan muškarca i da sve on upravlja. Ako Ovan muškarac osjeti da je našao ženu koja mu odgovara po svakom smislu, onda će sve učiniti da je usreći i nositi će ju kao malo vode na dlanu. Međutim, ako ga uvrijede, postati će najgori neprijatelj kojega nikad više nećete moći umiriti.

ljubavna_magija

 

Međutim, ako još uvijek niste odustali i mislite da Vam je mjesto pored jednog Ovna, onda definitivno dobro prolazite ako ste se rodile među jednim od ovih znakova, tako ćete imati puno veće šanse. Vaga, pošto vrlo lako možete surađivati sa Ovnom. Lav, jer imate sličnu živahnost i orijentiranost ka uspjehu, a sve to se može razviti u jaku vezu. Blizanci, provođenje Vaših ideja i planova, idealan je program za jednog Ovna, čak i na duge staze. Želite saznati što skriva od Vas Vaš partner i o čemu razmišlja? Ili još uvijek niste našli onog pravoga?

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Ne padajte u očaj, savjetnica Zija, kod 523 na broju telefona slobodni savjetnici, točno znaju gdje trebate tražiti pravu ljubav. Pitajte ih još danas!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Pročitajte: Ovan i seks!

Pročitajte: S kojim horoskopskim znakom se Ovan slaže!

Pročitajte: Tibetanska knjiga smrti - Drevni zapisi o životu nakon smrti!

facebook

 
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro