Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što muškarac u znaku Ribe misli (a što čini)

Što muškarac u znaku Ribe misli (a što čini)

Muškarac Riba nije baš otvorena knjiga, a s njegovog pokeraškog lica gotovo se ništa ne može pročitati od onoga što misli i osjeća. Ako želite znati kada i što misli Riba muškarac, onda se morate osloniti na Vaš instinkt i naše savjete.

ljubavni-sat

Kako da vas zavoli muškarac Riba?

Mnogi kažu da je muškarac Riba nježan i prilagodljiv, ali to može biti samo vrlo površno mišljenje promatrača jer se Ribe prilagođavaju samo onda ako imaju interesa. Ako Vas pita kako ste, ne misli na to kako se Vi osjećate, nego se njegovo pitanje odnosi na to kakve osjećaje gajite prema njemu.

 

Muškarce Ribe stalno treba podsjećati koliko su voljeni. Imaju poteškoću razumjeti jezik ljubavi i ABC-du ljubavi možda nikada neće naučiti. Dakle, njima ne trebate pokazivati ljubav na klasičan način, nego mu otvoreno reći što osjećate i ne očekujte ni od njega da priča s Vama ptičjim jezikom.

horoskop

Kakav je muškarac Riba kad se zaljubi?

Ako kaže da Vas voli, tako i misli, međutim, ako ne izgovara riječi VOLIM TE, to ne znači da Vas ne voli. Nije svejedno u kojoj se dekadi rodio, koji je njegov podznak. Muškarci ribe koji su rođeni u prvoj dekadi često koriste riječ volim te, dok rođeni u drugoj dekadi često izostavljaju ovu prekrasnu riječ.

Nemojte kasniti na ljubavni sastanak. Muškarac Riba će reći kako to nije nikakav problem, ali u sebi će misliti kako ste mu ukrali 10 minuta. I ako mu se niste sviđali dovoljno, to može značiti da Vas više nikada neće pozvati.

Prevara

 

Želite znati misli Vašeg partnera i što trebate učiniti kako bih Vas volio zauvijek? Možda jos uvijek niste pronašli pravu osobu? Ne brinite, naš tim stručnjaka, na broju telefona slobodni savjetnici, će Vam reći točno gdje možete pronaći pravu ljubav. Pitajte ih još danas!

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

Muškarac u znaku Ribe se teško odlučuje na brak i isto kao i riba lako isklizne iz ruku dama. Uhvatiti će se na mamac ako ste mirni i strpljivi, te se pravite da niste zainteresirani za Ribu, pecate samo radi užitka. Ne brinite ako kaže da ne želi obitelj jer kada kaže da ne želi djecu, misli samo trenutno jer mu je obitelj vrlo važna, zato ne daje prerane izjave o tome.

Lako se ispričava, pa ako čujete “Žao mi je dušo”, to ne mora značiti da se iskreno pokajao. Jednostavno je spreman izgovoriti te riječi iz dužnosti ili zbog mira ne razmišljajući o tome ozbiljno. Možda je apsolutno siguran da je on u pravu i da ste Vi taj koji se treba ispričati. Teško je biti onaj koji čita misli, pogotovo kada su u pitanju muškarci Ribe. Svakako pitajte za pomoć naše savjetnike, jer oni će za tren otkriti što se nalazi u njihovom umu.

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro