Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Veliki horoskop za seks: Ribe, Ovan i Bik!

Veliki horoskop za seks: Ribe, Ovan i Bik!

Veliki horoskop za seks bit će nešto detaljniji. Pokušat ćemo analizirati horoskopske znakove i seks. Našim savjetnicima seks nije tabu tema i možete im se obratiti u vezi ove teme. Uz to, možete pročitati i naše ostale članke u kojima možete pronaći mnogo zanimljivih detalja, ali ako imate konkretna pitanja, bez oklijevanja se obratite našim savjetnicima u Astro centru, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Veliki horoskop za seks!

Ribe

Osobama u znaku Ribe, seks je maksimalno emocionalan događaj, jedino tako može funkcionirati. Obožavaju seks i fantaziju. Istina je da je ovo sramežljiv horoskopski znak, no u krevetu to nije tako. Vole isprobavati nove stvari, odnosno kada mogu ispuniti sve svoje fantazije. Ribe su jedan od horoskopskih znakova koji imaju stalnu želju za seksom. Ribe su u potpunosti zadovoljne ako se ljubav i seks usklade.

Žena u znaku Ribe je umjetnik u spavaćoj sobi. Ima duboke emocije i vrlo je strastvena ljubavnica. Obožava predigru i neobične lokacije. Ako želite osvojiti ženu u znaku Ribe, onda joj priredite vruću kupku.

Muškarac u znaku Ribe uvijek želi ispuniti sve želje svog partnera u krevetu. Obožava kada neko drugi upravlja. Ne voli birati partnera za seks, bitno je da stalno provodi večeri s istom osobom. Prema istraživanjima, muškarac u znaku Ribe se najviše samozadovoljava, a isto zadovoljstvo mu predstavlja ako to radi ispred partnera.

Više o horoskopskom znaku Ribe pročitajte ovdje!

uzroci mokrenja u krevet    

Ovan

Osobe znaku Ovna uvijek žele biti dominantne. Postaju tigrovi kada je riječ o seksu. Obožavaju uloviti svoj plijen i uživati dugo u osvajanju. Ovan je jedan od najupornijih ljubavnika u krevetu i spreman je cijelu večer provesti u krevetu. Obožava eksperimentirati i voli kada je partner otvoren za sve. Isto tako im je bitno da partner zadovoljava sve njihove potrebe. Ako seks ne funkcionira, brzo nastavljaju dalje. Vole sigurnost, i kada upravlja. Mrzi ljubomoru.

Žena u znaku Ovna ima ogromnu želju za seksom i to očekuje i od svog partnera. Jasno kaže što želi od druge osobe. Obožava igre uloga. Zahtijeva od partnera da bude izdržljiv u krevetu.

Muškarac u znaku Ovna zahtijeva seksualno zadovoljavanje. Često jasno izgovara kad nije zadovoljan u seksu. U krevetu je vladar i strogo dominantan. Obožava oralni seks i često voli grublje igre.

Više o horoskopskom znaku Ovan pročitajte ovdje!

Problemi u ljubavnom životu?

Bik

Kada je riječ o seksu, Bik je nezasitan. Obožava lijepe stvari i to se odnosi i na seksualni život. Jako je bitno dobro raspoloženje i osvijetljena atmosfera. Razgovorom, fantazijom, hranom i erotskom masažom želi uljepšati noć. Bik vrlo često seksom smiruje napetost koju je skupljao tijekom dana.

Žena u znaku Bika je ljubitelj ukusnih jela i pića. Možete je osvojiti jednom večerom uz svijeće. Jako joj je bitna predigra, masaža i maženje. Žena u znaku Bika ima stroge zahtjeve u krevetu, muškarac se mora jako potruditi da je zadovolji i treba obraćati pažnju na svaki detalj. Žena Bik voli čak i seksualne igre, ali u nekim granicama.

Muškarac u znaku Bika ne zna i ne želi živjeti bez seksa. Jako je osjetljiv na mirise, stoga mu možete pružiti masažu koja uključuje eterična ulja tijekom predigre. Ne voli kada je žena sramežljiva, ili se suzdržava u krevetu. Želi čuti i ispuniti baš svaku želju svog partnera.

Više o horoskopskom znaku Bik pročitajte ovdje!

Veliki horoskop za seks otkriva da imate problema u ljubavnom životu? Nemojte se sramiti zatražiti pomoć. Naši stručnjaci mogu Vam pružiti najkorisnije stručne savjete u vezi privatnog, ali i seksualnog života. Naravno, sve ostaje u povjerenju između Vas i savjetnika. Već danas nazovite savjetnicu  Karlu na kodu 997 i savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam rado pomoći!

Pročitajte još:

Pet predmeta koji Vam mogu donijeti sreću!

Sudbinski partneri doista postoje!

Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro