Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Veliki horoskop za seks: Ribe, Ovan i Bik!

Ovaj horoskop za seks bit će nešto detaljniji. Pokušat ćemo analizirati horoskopske znakove i seks. Našim savjetnicima seks nije tabu tema i možete im se obratiti u vezi ove teme. Uz to, možete pročitati i naše ostale članke u kojima možete pronaći mnogo zanimljivih detalja, ali ako imate konkretna pitanja, bez oklijevanja se obratite našim savjetnicima u Astro centru, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

 

Ribe

Osobama u znaku Ribe, seks je maksimalno emocionalan događaj, jedino tako može funkcionirati. Obožavaju seks i fantaziju. Istina je da je ovo sramežljiv horoskopski znak, no u krevetu to nije tako. Vole isprobavati nove stvari, odnosno kada mogu ispuniti sve svoje fantazije. Ribe su jedan od horoskopskih znakova koji imaju stalnu želju za seksom. Ribe su u potpunosti zadovoljne ako se ljubav i seks usklade.

Žena u znaku Ribe je umjetnik u spavaćoj sobi. Ima duboke emocije i vrlo je strastvena ljubavnica. Obožava predigru i neobične lokacije. Ako želite osvojiti ženu u znaku Ribe, onda joj priredite vruću kupku.

Muškarac u znaku Ribe uvijek želi ispuniti sve želje svog partnera u krevetu. Obožava kada neko drugi upravlja. Ne voli birati partnera za seks, bitno je da stalno provodi večeri s istom osobom. Prema istraživanjima, muškarac u znaku Ribe se najviše samozadovoljava, a isto zadovoljstvo mu predstavlja ako to radi ispred partnera.

Sudbinski partneri doista postoje, detaljnije OVDJE

 

 

Ovan

Osobe znaku Ovna uvijek žele biti dominantne. Postaju tigrovi kada je riječ o seksu. Obožavaju uloviti svoj plijen i uživati dugo u osvajanju. Ovan je jedan od najupornijih ljubavnika u krevetu i spreman je cijelu večer provesti u krevetu. Obožava eksperimentirati i voli kada je partner otvoren za sve. Isto tako im je bitno da partner zadovoljava sve njihove potrebe. Ako seks ne funkcionira, brzo nastavljaju dalje. Vole sigurnost, i kada upravlja. Mrzi ljubomoru.

Žena u znaku Ovna ima ogromnu želju za seksom i to očekuje i od svog partnera. Jasno kaže što želi od druge osobe. Obožava igre uloga. Zahtijeva od partnera da bude izdržljiv u krevetu.

Muškarac u znaku Ovna zahtijeva seksualno zadovoljavanje. Često jasno izgovara kad nije zadovoljan u seksu. U krevetu je vladar i strogo dominantan. Obožava oralni seks i često voli grublje igre.

TEST, koji će Vam otkriti jeste li se već susreli s Vašim sudbinskim partnerom! 

 

Bik

Kada je riječ o seksu, Bik je nezasitan. Obožava lijepe stvari i to se odnosi i na seksualni život. Jako je bitno dobro raspoloženje i osvijetljena atmosfera. Razgovorom, fantazijom, hranom i erotskom masažom želi uljepšati noć. Bik vrlo često seksom smiruje napetost koju je skupljao tijekom dana.

Žena u znaku Bika je ljubitelj ukusnih jela i pića. Možete je osvojiti jednom večerom uz svijeće. Jako joj je bitna predigra, masaža i maženje. Žena u znaku Bika ima stroge zahtjeve u krevetu, muškarac se mora jako potruditi da je zadovolji i treba obraćati pažnju na svaki detalj. Žena Bik voli čak i seksualne igre, ali u nekim granicama.

Pet predmeta koji donose sreću, za sve detalje kliknite OVDJE

Muškarac u znaku Bika ne zna i ne želi živjeti bez seksa. Jako je osjetljiv na mirise, stoga mu možete pružiti masažu koja uključuje eterična ulja tijekom predigre. Ne voli kada je žena sramežljiva, ili se suzdržava u krevetu. Želi čuti i ispuniti baš svaku želju svog partnera.

Imate problema u ljubavnom životu? Nemojte se sramiti zatražiti pomoć. Naši stručnjaci mogu Vam pružiti najkorisnije stručne savjete u vezi privatnog, ali i seksualnog života. Naravno, sve ostaje u povjerenju između Vas i savjetnika. Već danas nazovite savjetnicu  Karlu na kodu 997 i savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje će Vam rado pomoći!

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

    kod 523