Razgovarajte iz USA
putem bonova
Veliki horoskop za seks: Ribe, Ovan i Bik!

Veliki horoskop za seks: Ribe, Ovan i Bik!

Veliki seks horoskop Ribe, Ovan, Bik bit će nešto detaljniji. Pokušat ćemo analizirati horoskopske znakove i seks. Našim savjetnicima seks nije tabu tema i možete im se obratiti u vezi ove teme. Uz to, možete pročitati i naše ostale članke u kojima možete pronaći mnogo zanimljivih detalja, ali ako imate konkretna pitanja, bez oklijevanja se obratite našim savjetnicima u Astro centru, slobodni savjetnici!

Veliki seks horoskop Ribe!

Ribe

Osobama u znaku Ribe, seks je maksimalno emocionalan događaj, jedino tako može funkcionirati. Obožavaju seks i fantaziju. Istina je da je ovo sramežljiv horoskopski znak, no u krevetu to nije tako. Vole isprobavati nove stvari, odnosno kada mogu ispuniti sve svoje fantazije. Ribe su jedan od horoskopskih znakova koji imaju stalnu želju za seksom. Ribe su u potpunosti zadovoljne ako se ljubav i seks usklade.

Žena u znaku Ribe je umjetnik u spavaćoj sobi. Ima duboke emocije i vrlo je strastvena ljubavnica. Obožava predigru i neobične lokacije. Ako želite osvojiti ženu u znaku Ribe, onda joj priredite vruću kupku.

Seks horoskop Ribe - Muškarac u znaku Ribe uvijek želi ispuniti sve želje svog partnera u krevetu. Obožava kada neko drugi upravlja. Ne voli birati partnera za seks, bitno je da stalno provodi večeri s istom osobom. Prema istraživanjima, muškarac u znaku Ribe se najviše samozadovoljava, a isto zadovoljstvo mu predstavlja ako to radi ispred partnera.

Više o horoskopskom znaku Ribe pročitajte ovdje!

 

uzroci mokrenja u krevet  

Veliki seks horoskop Ovan!

Ovan

Osobe znaku Ovna uvijek žele biti dominantne. Postaju tigrovi kada je riječ o seksu. Obožavaju uloviti svoj plijen i uživati dugo u osvajanju. Ovan je jedan od najupornijih ljubavnika u krevetu i spreman je cijelu večer provesti u krevetu. Obožava eksperimentirati i voli kada je partner otvoren za sve. Isto tako im je bitno da partner zadovoljava sve njihove potrebe. Ako seks ne funkcionira, brzo nastavljaju dalje. Vole sigurnost, i kada upravlja. Mrzi ljubomoru.

Žena u znaku Ovna ima ogromnu želju za seksom i to očekuje i od svog partnera. Jasno kaže što želi od druge osobe. Obožava igre uloga. Zahtijeva od partnera da bude izdržljiv u krevetu.

Muškarac u znaku Ovna zahtijeva seksualno zadovoljavanje. Često jasno izgovara kad nije zadovoljan u seksu. U krevetu je vladar i strogo dominantan. Obožava oralni seks i često voli grublje igre.

Više o horoskopskom znaku Ovan pročitajte ovdje!

 

Veliki seks horoskop Bik!

Bik

Seks horoskop ribe, bik, ovan - Kada je riječ o seksu, Bik je nezasitan. Obožava lijepe stvari i to se odnosi i na seksualni život. Jako je bitno dobro raspoloženje i osvijetljena atmosfera. Razgovorom, fantazijom, hranom i erotskom masažom želi uljepšati noć. Bik vrlo često seksom smiruje napetost koju je skupljao tijekom dana.

Žena u znaku Bika je ljubitelj ukusnih jela i pića. Možete je osvojiti jednom večerom uz svijeće. Jako joj je bitna predigra, masaža i maženje. Žena u znaku Bika ima stroge zahtjeve u krevetu, muškarac se mora jako potruditi da je zadovolji i treba obraćati pažnju na svaki detalj. Žena Bik voli čak i seksualne igre, ali u nekim granicama.

Muškarac u znaku Bika ne zna i ne želi živjeti bez seksa. Jako je osjetljiv na mirise, stoga mu možete pružiti masažu koja uključuje eterična ulja tijekom predigre. Ne voli kada je žena sramežljiva, ili se suzdržava u krevetu. Želi čuti i ispuniti baš svaku želju svog partnera.

Više o horoskopskom znaku Bik pročitajte ovdje!

Veliki seks horoskop ribe, ovan i bik otkriva da imate problema u ljubavnom životu? Nemojte se sramiti zatražiti pomoć. Naši stručnjaci mogu Vam pružiti najkorisnije stručne savjete u vezi privatnog, ali i seksualnog života. Naravno, sve ostaje u povjerenju između Vas i savjetnika. Već danas nazovite savjetnicu  Karlu na kodu 997   slobodni savjetnici, koje će Vam rado pomoći!

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Pročitajte:

Kako koji znak može doživjeti orgazam!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Koliko seksa Vam je potrebno

 

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro