Razgovarajte iz USA
putem bonova
Paraliza sna - Sile Crne Magije!

Paraliza sna - Sile Crne Magije!

Paraliza sna zastrašujuće je iskustvo. Zamislite samo da ste posve budni, a ne možete se niti pomaknuti! Niti progovoriti! Zapravo ste svjesni svega oko sebe. Čujete zvukove, vidite sjene u svojoj blizini, a niste u stanju reagirati! Mnogi ljudi svjedoče kako su tijekom ovakvog iskustva imali osjećaj pritiska na prsima, osjećaj gušenja, poteškoće u disanju, snažan poriv za vikanjem ili vrištanjem, ali u tom trenutku nisu mogli učiniti apsolutno ništa.

PARALIZA SNA - SILE CRNE MAGIJE

Paraliza sna obično ne traje dugo, svega četiri do šest minuta, ali osjećaj prestravljenosti je toliko intenzivan da imate osjećaj kao da traje cijelu vječnost! Postoje zabilježeni slučajevi paraliza sna koje su znale trajati čak i do tri sata! Ta su iskustva toliko zastrašujuća da ponekad ostavljaju i trajne posljedice na osobama koje su proživjele ovaj fenomen.

Paraliza sna - napadi Crne magije

Istraživanja pokazuju da se paraliza sna u 90% slučajeva događa u snu, tj. stanju nesvjesnosti, a 10% u budnom stanju. Također kažu da su općenito noćne more i paralize sna povezane sa crnom magijom. Uzrok ovog fenomena može biti i dozvola demonima da vas kontroliraju ili utječu na vaš život.

PARALIZA SNA - SILE CRNE MAGIJE

Najviše slučajeva paralize sna javlja se između 3 i 4 sata noću, kada je zaštita između našeg i demonskog svijeta najslabija. Tada duhovi i demoni mogu putovati iz jednog svijeta u drugi pa sile crne magije mogu vrlo lako prevladati. I u psihološkoj literaturi se spominje da su iskustva ukazanja i osjećaji nečije prisutnosti najčešći upravo u to vrijeme. 

astralno tijelo

Što se događa u paralizi sna?

U većini slučajeva radi se o ženskom duhu koji vam sjedi na prsima i pokušava isisati vašu energiju. Ti entiteti mogu biti i muški, ali i životinjski. Ono što se zaista događa je to da astralna bića, tj. duhovi ili demoni vrše psihičku magiju nad vama. Dok prolazite kroz zastrašujuće iskustvo paralize sna, tijelo je nepokretno, ali ono astralno je aktivno. Strah je sasvim prirodna reakcija na ovakvo iskustvo i zato je jako važno probuditi se!

PARALIZA SNA - SILE CRNE MAGIJE

 

Magijski napad

Ukoliko ste doživjeli paralizu sna ili vam se paraliza sna događa češće, svakako potražite pomoć! Vrlo je vjerojatno da ste žrtva crne magije. Pomoć možete potražiti kod naših savjetnika, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Nemojte čekati!

NAŠ ASTRO CENTAR DOSTUPAN JE IZ 10 ZEMALJA 24h DNEVNO!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

Sigurno će vas zanimati i

 

Noćne more - jesu li uistinu samo ružni snovi?

 

Vještice

 

Iskustvo bliske smrti

 

Istinita svjedočanstva

 

Crno Jaje

 

Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak!

 

 

facebookPARALIZA SNA - SILE CRNE MAGIJE

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro