Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Što pokazuju tarot karte za mjesec listopad?

Što pokazuju tarot karte za mjesec listopad?

Tarot predviđanje

Prema tarot predviđanjima, listopad je mjesec promjena. Morate paziti da se promijenite. Poruka karata uvijek potiče na napredak. Vrlo nam je teško shvatiti nadmoćni smisao koji nam šalje slučajnost sudbinom, slučajno. Morate promijeniti Vaš pristup na svakom području života. Nema smisla ako nema mjesta promjenama koje rezultiraju razvojem.

Tarot proricanje pokazuje promjenu u Vašoj financijskoj situaciji kao važnu, ali za mnoge je to nedostižno. Zato materijalne stvari naglašavaju liniju karijere. Ovog mjeseca trebate dobro razmisliti jeste li na pravom mjestu. Razmislite, da li imate mogućnosti da napredujete, jer ako imate, sada ih trebate iskoristiti! Ne biste trebali podcjenjivati sebe jer imate potencijal za napredovanje. Ako nikad nemate dovoljno prihoda, sada je vrijeme za promjenu!

Listopad je mjesec Smrti, jedna od jakih i pozitivnih karata Tarota. To proizlazi i iz činjenice da je keltska godina bila zatvorena ovog mjeseca. Tradicija je da se i danas obilježava ovaj praznik. Ovog mjeseca tarot proricanje doista donosi sa sobom kartu Smrti. Ako je potrebna promjena, neka bude radikalna. Sreća će Vam također najbolje funkcionirati ako ste sposobni poduzeti hrabre i odlučne korake!

Što pokazuju tarot karte za mjesec listopad?  

Pomoć?

Ljubav je za Vas veoma važna. Listopad može donijeti ljubav, ali je može i odnijeti. Kao što sam gore napisao, doživljavamo mjesec promjena. Morate težiti tome da te promjene budu pozitivne promjene. Opreznost je vrlo važna! Ako ste oprezni, možete kontrolirati promjene u svojoj sudbini. Ako ste ravnodušni, ne obraćate pažnju i dopustite da se stvari dogode, ne očekujte ništa dobro! Stoga Vam je potreban mjesec za rješavanje problema u Vašoj postojećoj vezi. Morate staviti točku na sve nedovršene stvari.

Vrijedi krenuti u nekom smjeru, vrijedi reći partneru točno što stvarno želite. Ne smijete stvari olako shvaćati, jer to kasnije može biti fatalna borba! Ako niste u vezi, steknite nova poznanstva. Prema kartama, online upoznavanje može biti korisno, ali i preko prijatelja možete uspjeti upoznati pravu osobu. Problem nastaje ako imate osjećaj da Vas društvo nije prihvatilo. U tim slučajevima, držite se online upoznavanja, gdje sada imate dobre šanse da pronađete pravu osobu!

Tarot proricanje ne zaboravlja ni Vaše zdravlje. Prije svega, morate posebno paziti na Vaše zglobove. Možda ste osjetljiviji nego inače. Ovog mjeseca ne predstavlja problem ako nakupite manji višak kilograma, ali za vrijeme posta trebate obratiti pažnju! Tada ćete izgubiti kilograme, ali sada Vam je važan imunološki sustav. Ne biste smjeli oslabiti imunološki sustav jer će u zraku kružiti mnogo virusa. Posvetite više pažnje zdravoj prehrani, i izbjegavajte nesreće, što se posebno odnosi na promet!

 

Pročitajte još: 

Koje su to tri metode karmičkog opterećenja?

Jeste li znali da sudbinski partnera doista postoje?

Slikar čije slike zasigurno liječe!

 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Što pokazuju tarot karte za mjesec listopad?

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro