Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec prosinac!

Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec prosinac!

Tajni dobitni dani za prosinac!

Na Božić se ne koncentrirate samo na igre na sreću niti razmišljate o 24. prosincu kao o pobjedničkom danu. Međutim, to možete učiniti kako biste stvorili financijski povoljnije vrijeme za Božić, čak i dugoročno. Morate samo djelovati brzo i u pravom trenutku.

Magiju ljepote i zdravlja sv. Juraja možete preuzeti klikom OVDJE

Vrlo je važno biti svjestan i duhovno se razvijati ovih dana, jer nam oni mogu donijeti razvoj i obilje. Morate se pouzdati i u vodstvo nebesa. Tajni dobitni dani - ja, koja se time bavim godinama, pozvala sam arkanđela Gabrijela da pitam kojim danima možemo pomoći većini ljudi da dobiju više novca.

Želite ljeto dočekati sretni i zaljubljeni? Brzo kliknite OVDJE i doznajte savjete naših najboljih stručnjaka!

   

Dobitni dani su slijedeći:

2. prosinca

Prva nedjelja došašća, prvi dan koji odašilje negativne energije. Zato je važno da sljedećeg dana čistim energijama uplatite srećku, jer ćete postati bogatiji i to ne malim iznosom. Pomoć možete dobiti od savjetnice Morane na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam reći što trebate odigrati i kojim brojevima, to je vrlo važno!

11. i 12. prosinca

Pun Mjesec u Blizancima obično donosi najviše sreće. I inače je cijeli mjesec pun energija obilja, stoga svakako  trebate nešto poduzeti. Dan prije Punog Mjeseca, 11.12., na dan majstorskog dana, svakako odigrajte nešto, ili dan nakon punog Mjeseca. Oba dana imate priliku ugrabiti sreću!

22. prosinac

Ovaj je dan utrostručen snažnom energijom, a prema arkanđelu Gabrijelu, ovo je najjači dobitni dan u prosincu, pa čak i tijekom cijele godine. S jedne strane je majstorski dan, a s druge strane astrološki je važan jer Sunce prelazi iz sazviježđa Strijelca u sazviježđe Jarca. Treće, to je zimski solsticij, kada se negativa sve više zasjenjuje. Kada igrati igre na sreću, ako ne tog dana? Nazovite savjetnika Damira na kodu 217,064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), jer uz njegovo vodstvo možete biti sigurni!

30. prosinca

Uz puno novca na Vašem računu, možete ući u novu godinu ako kupite jednu srećku grebalicu. Nemojte se razočarati da je godina prošla i ako niste pobijedili u gore opisanim danima! Zatražite čišćenje, već danas nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i pomoći će Vam da budete u pravo vrijeme na pravom mjestu!

Kraj je godine, ali ništa nije izgubljeno! Anđeli Vas promatraju, a možete stupiti u kontakt s njima preko naših stručnjaka. Zatražite Vašu osobnu novčanu poruku od arkanđela Gabrijela kako bi ti dani mogli donijeti velik novac! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Zara na kodu 353 i savjetnica Vera na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva!

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro