Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec siječanj!

Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec siječanj!

Povoljan period za igre na sreću je nakon 8. siječnja, a prije toga dobro je zapaliti svijeću i meditirati te posvetiti vrijeme sebi i svojoj obitelji. Ovoj je zaista magični mjesec, upustite se u njegovu energiju i plivajte kao riba u moru uz pomoć arkanđela Gabrijela.

Dobitni dani arkanđela Gabrijela su slijedeći:

10. siječnja

Pun Mjesec u Raku je povoljan da zaokružite Vaše planove, da ostvarite ono što ste dugo planirali. Dan prije punog Mjeseca, 9.1., svakako vrijedi odigrati nešto, ili dan nakon punog Mjeseca. Oba dana imate priliku ugrabiti sreću! Stoga nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam reći koje igre na sreću trebate igrati, kako bi dobitak bio siguran!

Klikom OVDJE možete preuzeti magiju sv. Juraja za ljepotu i zdravlje!  

11. siječnja

Uran, planet buđenja i novih početaka, novih mogućnosti i iznenađenja, postaje direktan. Ovo je odličan dan da pokrenete stvari i da krenete naprijed punom parom. Isprobajte sebe u nagradnim igrama, postoji šansu za dobitak. Već danas nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i preuzmite Vaše osobne dobitne brojeve!

 

Dočekajte ljeto sretni i zaljubljeni, brzo kliknite OVDJE

12. siječnja

Tog dana Saturn i Pluton ulaze u moćnu vezu. Saturn upravlja strukturama, vladama, bankama, ekonomijama, i a Pluton. Odbacite suvišne stvari kako biste napravili mjesta za nove i bolje stvari. Ta energija nas lansira u novom desetljeću. 

Klikom OVDJE doznajte tajne dobitne brojeve za mjesec travanj! 

31. siječnja

Ovaj dan donosi puno promjena na svjetovnoj razini, tako da može biti jako sretan kada su u pitanju igre na sreću ako igrate pametno. Mnoge stvari će se srušiti i ponovno će se pojaviti u pogledu financija. Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam reći što trebate činiti!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 ;

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro