Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
TEST OSOBNOSTI

TEST OSOBNOSTI

Test osobnosti - slike koje vas podsvjesno privlače govore mnogo o vašem karakteru. Ovaj test će odrediti vašu osobnost pomoću ove slike. Sve što trebate učiniti je pogledati sliku i zabilježiti što prvo vidite. Zatim pročitajte koje su vaše osobine ljudima privlačne. Ako ste se ikad zapitali o skrivenim aspektima vaše osobnosti ili skrivenim osobinama vaše podsvijesti, možete otkriti nešto više o njima pomoću ovog testa.

 

Slon     

Ako je prvo što ste vidjeli kad ste pogledali sliku bio slon -Vi ste osoba koja uživa u novim avanturama, znatiželjni ste, cijenite umjetnost, obožavate maštanje. Vi volite raznolikost te Vas ispunjava istraživanje i otkrivanje novih stvari.

Vi ste spontani i slobodni, vrlo često nepažljivi. Savjesni ste, što Vam daje mogućnost velikih postignuća u obrazovnom i poslovnom svijetu.

Obično nemate puno prijatelja te imate poteškoće s održavanjem dugotrajnih bliskih odnosa. Život živite punim plućima, uporni ste i odlučni u svojim nastojanjima.

sanjarica

 

Deva

Ako je prvo što ste vidjeli kad ste pogledali sliku bila deva - Vi ste osoba koja čvrsto stoji na zemlji, imate snažan osjećaj odgovornosti i organizirani ste. Pouzdani ste, disciplinirani i usredotočeni na postignuća. Vi ste osoba koja sve planira unapred, ništa ne prepuštate slučaju i volite imati svoj red.

Volite se držati svojih navika i rituala, cijenite rutinu, izbjegavate nova iskustva i ne uživate u avanturama. Volite sklad, pouzdani ste, osjetljivi i uvijek se trudite misliti na druge; volite držati stvari čistima i urednima te smatrate da je stabilnost najvažnija za dobar život.

Prevara

 

Lisica

Ako je prvo što ste vidjeli kad ste pogledali sliku bila lisica - Vi ste ljubazna i topla osoba, imate  povjerenja u druge ljude te drugi ljudi također imaju povjerenja u Vas. Suosjećate s drugima i uvijek ste spremni pomoći. Upravo zbog toga ste često okruženi ljudima koji Vas vole i lako uspostavljate odnose s drugima.

Vi ste uvijek ljubazni, odani i iskreni; također ste svjesni onoga što drugi misle o Vama i smatrate svoj ugled vrlo važnim. Ponekad znate biti žrtva lažnih prijatelja upravo zbog svoje dobrote.

24astro.tv - emisija uživo i savjeti za mršavljenje prema horoskopu

 

 

Konj

Ako je prvo što ste vidjeli kad ste pogledali sliku bio konj - test osobnosti govori da ste samouvjerena i kompetentna osoba, koja drži do svojih stavova. Vaša najjača strana je iskrenost u odnosima, bilo poslovnima ili ljubavnim. Zbog toga ste uvijek okruženi ljudima koje ste sami odabrali. Vaša samostalnost ponekad se prepriječi u Vašem ljubavnom životu. Red rad i disciplina je Vaš moto. Zbog svojih osobina vrlo ste cijenjeni suradnik i životni partner, ukoliko netko može s Vama nositi.

U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Zija na kodu 523 i savjetnica Stoja na kodu 520, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam predati Vašu osobnu afirmaciju za svako područje života i objasniti Vam kako one zapravo djeluju i koje sve mogućnosti donose u Vaš život! Ne ustručavajte se potražiti savjet najboljih stručnjaka!

Pročitajte:

Želite mir, sreću i novac? Promijenite život sa afirmacijama!

Savjeti za mršavljenje za svaki horoskopski znak!

Horoskop braka: Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku?

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro