Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Horoskop braka: Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku?

Horoskop braka: Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku?

Horoskop braka nam pomaže da shvatimo sebe u braku, vlastitu bračnu ulogu. Horoskopski znak može otkriti mnogo o Vama, bile to Vaše osnovne osobine ili pogledi na život. Zvjezdani Vam znak također može navijestiti kakva ćete supruga biti. 

Hoćete li biti stroga ženica ili romantična supružnica? Evo što astrologija može reći o postavi Vaše bračne uloge.

 

OVAN – HOROSKOP BRAKA

Bit ćete zabavna, avanturistička i brižna supruga. Žene Ovnovi vole istraživati i postoji velika vjerojatnost da ćete s partnerom često planirati otputovati na nova mjesta.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

BIK - HOROSKOP BRAKA

Zna se da su žene Bikove vjerne i iskrene po prirodi. Žene Bikovi bit će stalna podrška svom partneru. Uložit će napore kako bi brak bio uspješan. Ponekad možete biti tvrdoglavi, ali uvijek ćete davati prednost stabilnom domu i obitelji.

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

BLIZANCI - HOROSKOP BRAKA

Bit ćete vrlo simpatična i strastvena supruga. Žene Blizanci imaju tendenciju biti u stresu radi sitnica, ali u stanju su proputovati kilometre kako bi se njihov partner osjećao posebno.

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

RAK - HOROSKOP BRAKA

Skloni ste ozbiljno shvaćati ljubavne stvari i uzimati ih srcu, dakle, po prirodi ste prilično emocionalni. Kao supruga, poštovat ćete svog partnera i instituciju braka. Niste protiv ideje da imate djecu i da preuzimate odgovornost za vođenje cijele kuće.

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

najbolja sanjarica će Vam otkriti Vaš horoskop braka

LAV - HOROSKOP BRAKA

Žene koje pripadaju ovom sunčevom znaku su snažne, neovisne i energične. Pametni ste i uživate kad Vas obasipaju komplimentima. Bit ćete vrlo dobra supruga, ali istovremeno se ne biste trebali suzdržavali od toga da kažete što mislite.

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

DJEVICA - HOROSKOP BRAKA

Budući da ste perfekcionist, obično očekujete da je Vaš partner također odlično organiziran. Žene Djevice su pouzdane i brižne supruge. Optimistični ste i imate dobar smisao za humor.

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

VAGA - HOROSKOP BRAKA

Žene ovog horoskopskog znaka vole ideju romantike, poštuju tradicionalne vrijednosti i traže visoku razinu predanosti u vezi. Bit ćete supruga puna razumijevanja, koja voli provoditi vrijeme s prijateljima i članovima obitelji. Možete biti malo neodlučni i ponekad možete ovisiti o svom partneru koji će donositi odluke u Vaše ime.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

Astro savjetnica Stoja - kod 520 ce Vam rastumačit horoskop braka

ŠKORPION - HOROSKOP BRAKA

Dvije riječi koje opisuju žene Škorpione su senzualnost i strast. Više volite eksperimentirati s novim stvarima u spavaćoj sobi i vjerujete u pronalaženje rješenja za probleme, a ne da ih sakrivate. Iskreni ste i Vaša odanost, nakon što počnete vjerovati svom ljubavniku, ne poznaje granice.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC - HOROSKOP BRAKA

Žene Strijelci su slobodoumne i otvorene duše. Bit će vjerne supruge. Vi ne možete biti sretni s nekim tko pokušava uhvatiti Vam krila. Volite putovati i možda Vam ne smeta da krenete na solo putovanja ako Vam se Vaš suprug ne može pridružiti. Skloni ste dijeliti zaista prijateljski odnos sa svojim ljubavnikom i imate dobar smisao za humor.

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

JARAC - HOROSKOP BRAKA

Žene Jarci su neovisne, pokretne i dobre u obavljanju više zadataka. Bit ćete miran i strpljiv partner. Idealista ste kao ljubavnik i Vaša bi ideja romantike mogla biti pisanje ljubavnih pisama umjesto slanja SMS-a.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

VODENJAK - HOROSKOP BRAKA 

Kreativna ste i bezbrižna osoba. Kao supruga, vjerujete u davanje osobnog prostora svom partneru i tražite načine kako začiniti vaš ljubavni život. Zaista ste zainteresirani da bolje razumijete svog ljubavnika. Ali ponekad možete biti i impulzivni.

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

RIBE - HOROSKOP BRAKA

U srcu ste zaista romantični i imate veliku maštu. Bit ćete izuzetno odani i pouzdani kao partner. Možda ste introvert, ali kad Vam je ugodno, zabavna ste osoba i svi žele biti Vam blizu. Žene Ribe ponekad mogu biti promjenjivog raspoloženja, ali također to znaju nadoknaditi.

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!


Ne čekajte! Već danas nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997 i savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite detaljni osobni horoskop za ljubav i brak!

 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte:

Kako uočiti loše ljude u Vašem životu?

Šest riječi koji mogu uništiti svaku vezu!

 

 

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro