Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Horoskop braka: Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku?

Horoskop braka: Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku?

 

Horoskop braka nam pomaže da shvatimo sebe u braku, vlastitu bračnu ulogu. Horoskopski znak može otkriti mnogo o Vama, bile to Vaše osnovne osobine ili pogledi na život. Zvjezdani Vam znak također može navijestiti horoskop braka -  supruga po horoskopu kakva ćete biti. 

Hoćete li biti stroga ženica ili romantična supružnica? Evo što astrologija može reći o postavi Vaše bračne uloge.

 

OVAN

Bit ćete zabavna, avanturistička i brižna supruga. Žene Ovnovi vole istraživati i postoji velika vjerojatnost da ćete s partnerom često planirati otputovati na nova mjesta.

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

Horoskop braka

 

BIK

Horoskop braka - Zna se da su žene Bikove vjerne i iskrene po prirodi. Žene Bikovi bit će stalna podrška svom partneru. Uložit će napore kako bi brak bio uspješan. Ponekad možete biti tvrdoglavi, ali uvijek ćete davati prednost stabilnom domu i obitelji.

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

BLIZANCI

Horoskop braka - Bit ćete vrlo simpatična i strastvena supruga. Žene Blizanci imaju tendenciju biti u stresu radi sitnica, ali u stanju su proputovati kilometre kako bi se njihov partner osjećao posebno.

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

RAK

Skloni ste ozbiljno shvaćati ljubavne stvari i uzimati ih srcu, dakle, po prirodi ste prilično emocionalni. Kao supruga, poštovat ćete svog partnera i instituciju braka. Niste protiv ideje da imate djecu i da preuzimate odgovornost za vođenje cijele kuće.

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

najbolja sanjarica će Vam otkriti Vaš horoskop braka

LAV

Horoskop braka - Žene koje pripadaju ovom sunčevom znaku su snažne, neovisne i energične. Pametni ste i uživate kad Vas obasipaju komplimentima. Bit ćete vrlo dobra supruga, ali istovremeno se ne biste trebali suzdržavali od toga da kažete što mislite.

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

DJEVICA

Budući da ste perfekcionist, obično očekujete da je Vaš partner također odlično organiziran. Žene Djevice su pouzdane i brižne supruge. Optimistični ste i imate dobar smisao za humor.

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

VAGA

Horoskop braka - Žene ovog horoskopskog znaka vole ideju romantike, poštuju tradicionalne vrijednosti i traže visoku razinu predanosti u vezi. Bit ćete supruga puna razumijevanja, koja voli provoditi vrijeme s prijateljima i članovima obitelji. Možete biti malo neodlučni i ponekad možete ovisiti o svom partneru koji će donositi odluke u Vaše ime.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

horoskop braka supruga po horoskopu

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

ŠKORPION

Dvije riječi koje opisuju žene Škorpione su senzualnost i strast. Više volite eksperimentirati s novim stvarima u spavaćoj sobi i vjerujete u pronalaženje rješenja za probleme, a ne da ih sakrivate. Iskreni ste i Vaša odanost, nakon što počnete vjerovati svom ljubavniku, ne poznaje granice.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

Supruga po horoskopu

 

STRIJELAC

Horoskop braka - Žene Strijelci su slobodoumne i otvorene duše. Bit će vjerne supruge. Vi ne možete biti sretni s nekim tko pokušava uhvatiti Vam krila. Volite putovati i možda Vam ne smeta da krenete na solo putovanja ako Vam se Vaš suprug ne može pridružiti. Skloni ste dijeliti zaista prijateljski odnos sa svojim ljubavnikom i imate dobar smisao za humor.

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

JARAC

Žene Jarci su neovisne, pokretne i dobre u obavljanju više zadataka. Bit ćete miran i strpljiv partner. Idealista ste kao ljubavnik i Vaša bi ideja romantike mogla biti pisanje ljubavnih pisama umjesto slanja SMS-a.

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

VODENJAK

Kreativna ste i bezbrižna osoba. Kao supruga, vjerujete u davanje osobnog prostora svom partneru i tražite načine kako začiniti vaš ljubavni život. Zaista ste zainteresirani da bolje razumijete svog ljubavnika. Ali ponekad možete biti i impulzivni.

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

RIBE

Horoskop braka - U srcu ste zaista romantični i imate veliku maštu. Bit ćete izuzetno odani i pouzdani kao partner. Možda ste introvert, ali kad Vam je ugodno, zabavna ste osoba i svi žele biti Vam blizu. Žene Ribe ponekad mogu biti promjenjivog raspoloženja, ali također to znaju nadoknaditi.

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!


Ne čekajte! Već danas nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997 i savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite detaljni osobni horoskop za ljubav i brak!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

UPRAVO SE ČITA:

Tri najbolje mame na osnovu horoskopa!

 

Kako uočiti loše ljude u Vašem životu?

 

Šest riječi koji mogu uništiti svaku vezu!

 

 

Horoskop braka, supruga po horoskopu

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro