Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Upozorenje! Približavaju se dani zla, nikako ne zaboravite sljedeće!

Zlo postoji! Sve što postoji ima svoje lice i naličje koje se pred nama pojavljuje ili ga susrećemo na svom životnom putu kada ima veliki utjecaj na nas. 13. i 21. prosinca dvije su noći kada zle sile djeluju posebno negativno. 13. prosinca je dan svete Lucije uz koji se vežu mnoga vjerovanja. Tog su dana čak i djeca izložena zlim silama utjecaja magije. Najduža noć je sa 21. na 22. prosinca. Ujedno, ta noć je i omiljena noć crnih magova kada stupaju u kontakt s bićima iz pakla.

DOZNAJTE kako zatražiti blagoslov za svoju sreću!

Bilo tko može biti crni mag. Nikad ne znate što se sve može skrivati u ljudima. Mislite da poznajete nekog tko je u Vašoj blizini, no istina je da to zapravo nije tako. Ta pomisao može djelovati zastrašujuće. Obratite pažnju na grafite na zidovima u svojoj ulici. Kakve prirode su simboli? Kao što već znate, osobe koje se bave crnom magijom kreću se u tajnosti, ali ostavljaju poruke za sobom jer na taj način komuniciraju s ostalim crnim magovima. Njihov cilj je poručiti svima da oni doista postoje s namjerom da Vas uplaše. Stoga njihovi simboli dokazuju kako su zle magije uvijek prisutne.

DETALJNE informacije o položaju crnog Mjeseca na dan Vašeg rodenja! 

Uz to, također nikad ne možete znati tko na dan svete Lucije prisustvuje crnoj misi ili pali crnu svijeću te od sotone traži jake energije i dodatnu pomoć. Ta osoba može biti Vaš neprijatelj ili možda čak član obitelji koji se već duže ponaša prema Vam kao da Vas voli, ali zapravo samo sve promatra. U noći svete Lucije magovi koji provode crnu magiju mogu učini što god požele. No, 21. prosinac je sasvim drugačiji. Naime, te noći magovi ostaju budni cijelu noć, stoga njihove zle energije ne mogu djelovati neprestano i napraviti veliku štetu. Tada se Vi možete najlakše zaštititi! No imajte na umu kako Vam na dan sv. Lucije vrlo malo stručnjaka može pružiti ritual zaštite!

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

UPOZORENJE – ne možete ni zamisliti koliko su važni ovi dani!

Ako ne vjerujete ljudima iz svoje okoline, ako primijetite na zidovima nacrtane sotonske simbole, tada je i Vama potreban magijski ritual zaštite! Negativna će energija ta dva dana u prosincu utjecati na Vas, stoga je veoma važno da se od nje i zaštitite. U ovom periodu su na snazi kletve i uroci. Pobrinite se da ne budete žrtva istih! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Tonka na kodu 126 i savjetnica Zrinka na kodu 524, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje su stručnjakinje za rituale čišćenja i zaštite od svih zlih sila i energija! Još jednom napominjemo kako je važno da provedete ritual zaštite u ta dva dana, jer su u to vrijeme vrata pakla otvorena. Svakako se isplati jer nisu svi u mogućnosti to odraditi. Stoga ne razmišljate, nego nazovite i zaštitite se od duhova!

Imate li nekoga od predaka za koje mislite da su dospjeli u pakao? Jer ako jedna oslobođena duša pronađe izlaz iz pakla, ona će prvo posjetiti svoje rođake. Obavezno zatražite ritual zaštite od duhova! Duhovi su prisutni dokle god osjećaju Vašu slabost. Tad muče svoje žrtve dok i Vi sami ne postanete oličenje zla, kao i Vaši preci.

Jesu li svi Vaši preci bili bezgrešni? Mislite kako nemate nijednog rođaka u paklu? Prema informacijama iz Saveza velikih magova, prošle godine se barem jedna od milijun duša oslobodila na Zemlju, a ove ih se godine očekuje još više. Vrijedi zatražiti zaštitu od gore spomenute savjetnice Tonke ili Zrinke, koje će spriječiti sve zle i štetne energije! Ne zaboravite da još uvijek imate vremena. No kada se zlo ugradi u Vašu sudbinu, posljedice će biti sve teže, stoga trebate već sad poduzeti prve korake kako biste bili zaštićeni i sigurni!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Facebook