Razgovarajte iz USA
putem bonova
Vidovnjaci - sposobnost proricanja sudbine

Vidovnjaci - sposobnost proricanja sudbine

Vidovnjaci u našem astro centru su posebne, rijetke osobe koje imaju sposobnost nadosjetilnog opažanja, te pogleda u prošlost i budućnost. Svojim nadnaravnim sposobnostima sposobni su vidjeti osobe, događaje, predmete, životinje ili bilo koju drugu prostornu pojavu koja je udaljena kako fizički tako i vremenski od njih samih.

Što znači biti vidovnjak?

Svaka osoba posjeduje neku vrstu vidovnjačke sposobnosti. Neke osobe nauče slušati signale koje dobiju od okoline ili svog "trećeg oka". Najbolji primjer je strah. Strah je signal koji nam tijelo šalje kad predstoji nešto opasno. Drugi primjer je majčina intuicija koja skoro pa nikada ne griješi...  Koliko puta vam se desilo da imate osjećaj da se ovaj događaj već jednom dogodio? Imate osjećaj da neku osobu poznajete cijeli život. Svi smo mi vidovnjaci, svi posjedujemo dar vidovitosti, samo što kao i u svemu tako i u proricanju sudbine postoje oni koji to rade bolje od drugih. Mi smo okupili tim najboljih ljudi kojima se možete obratiti s povjerenjem u potpunoj diskreciji.

 

 

Vidovnjaci - Tarot majstori - Proroci - Proricanje

Tijekom povijesti u brojnim narodima su postojali vidovnjaci koji su zauzimali poseban status u društvu. Čak su u nekim narodima postavljali osobe s posebnim sposobnostima za vođe cijelih naroda ili zajednica. Velika većina kraljeva i vladara imala je svoje vidovnjake koji su ih savjetovali, a ta praksa se primjenjuje i danas, ali o tom se javno ne priča. Grčki povjesničar Herodot opisao je dobro poznatu priču o proročici Pitiji iz Apolonovog hrama u Delfima. Mistik i vidovnjak Apolonije iz Tijane boraveći u gradskom vrtu u Efezu na obali male azije, doživio viziju ubojstva rimskog cara Dominicijana. Domicijana koji je baš u tom trenutku bio ubijen u samom Rimu.

 

sanjarica_24astro

 

Nostradamus - prorok za čija su se proročanstva zanimali i svjetski vođe

Nostradamus jedan od najpoznatijih proroka, rođen u francuskoj 1503. godine. Privrijedio je zanimanje svjetske javnosti djelom Centurije u kojem je zapisao svoje vizije budućnosti. Mnogi Nostradamusovi zapisi i proročanstva su se pokazali točnima. Iako neki skeptici sumnjaju u fraze kojima se služio u zapisivanju svojih vizija. Ali treba znati da čovjek koji je vidio u svojoj viziji nešto moderno iz "našeg" doba, objasnio je to na svoj način, kako je najbolje znao. Nostradamus je predvidio i vlastitu smrt koja se dogodila 1. srpnja 1566. godine.

Također nezaobilazna je i vidovnjakinja i proročica baba Vanga čija su proročanstva prenosili svi svjetski mediji.

Vidovnjaci u Astro Centru

U našem astro centru stoje Vam na raspolaganju najbolji vidovnjaci regije, pa i šire. Probrano društvo, tim provjerenih vidovnjaka i vidovnjakinja, proroka i proročica, astrologa i astrologinja...

24ASTRO VIDOVNJACI

vidovnjacidanijela-vidovnjak

 

 

Pročitajte još:

 
 
 
 
 
 
facebook
Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro