Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Vidovnjaci - sposobnost proricanja sudbine

Vidovnjaci - sposobnost proricanja sudbine

Vidovnjaci u našem astro centru su posebne, rijetke osobe koje imaju sposobnost nadosjetilnog opažanja, te pogleda u prošlost i budućnost. Svojim nadnaravnim sposobnostima sposobni su vidjeti osobe, događaje, predmete, životinje ili bilo koju drugu prostornu pojavu koja je udaljena kako fizički tako i vremenski od njih samih.

 

 

Vidovnjaci - Tarot majstori - Proroci - Proricanje

Tijekom povijesti u brojnim narodima su postojali vidovnjaci koji su zauzimali poseban status u društvu. Čak su u nekim narodima postavljali osobe s posebnim sposobnostima za vođe cijelih naroda ili zajednica. Velika većina kraljeva i vladara imala je svoje vidovnjake koji su ih savjetovali, a ta praksa se primjenjuje i danas, ali o tom se javno ne priča. Grčki povjesničar Herodot opisao je dobro poznatu priču o proročici Pitiji iz Apolonovog hrama u Delfima. Mistik i vidovnjak Apolonije iz Tijane boraveći u gradskom vrtu u Efezu na obali male azije, doživio viziju ubojstva rimskog cara Dominicijana. Domicijana koji je baš u tom trenutku bio ubijen u samom Rimu.

 

sanjarica_24astro

 

Nostradamus - prorok za čija su se proročanstva zanimali i svjetski vođe

Nostradamus jedan od najpoznatijih proroka, rođen u francuskoj 1503. godine. Privrijedio je zanimanje svjetske javnosti djelom Centurije u kojem je zapisao svoje vizije budućnosti. Mnogi Nostradamusovi zapisi i proročanstva su se pokazali točnima. Iako neki skeptici sumnjaju u fraze kojima se služio u zapisivanju svojih vizija. Ali treba znati da čovjek koji je vidio u svojoj viziji nešto moderno iz "našeg" doba, objasnio je to na svoj način, kako je najbolje znao. Nostradamus je predvidio i vlastitu smrt koja se dogodila 1. srpnja 1566. godine.

Također nezaobilazna je i vidovnjakinja i proročica baba Vanga čija su proročanstva prenosili svi svjetski mediji.

Vidovnjaci u Astro Centru

U našem astro centru stoje Vam na raspolaganju najbolji vidovnjaci regije, pa i šire. Probrano društvo, tim provjerenih vidovnjaka i vidovnjakinja, proroka i proročica, astrologa i astrologinja...

24ASTRO VIDOVNJACI

kristijan-vidovnjakvidovnjacidanijela-vidovnjak

 

 

Pročitajte još:

 
 
 
 
 
 
facebook
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro