Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Vila ili anđeo - na koga možete računati

Vila ili anđeo - na koga možete računati

Vila ili anđeo je nevidljivo biće koja nam pomaže na neki način, mogu biti vrlo slični jedni drugima. Postoji velik broj legendi, a neke su neobične. Još ne postoji dokaz za njihovo postojanje, no postoji puno duhovnih magija koji će Vam pomoći da komunicirate s Vašom vilom ili anđelom. No, kada možete očekivati od njih da Vam pomognu? Da biste to saznali, pogledajte prije svega tko su vile, a tko je anđeo zapravo?

Tko su vile?

Vile su čarobna stvorenja koja su razigrana, ali oni nemaju veliku moć. Vole sjajne stvari, ali rijetko su vidljive za ljudske. U prirodi se ponekada krišom mogu promatrati, sjaje bojom fosfora u zvijezdama noćima. Međutim, svaka mala buka ih može otjerati. U narodnoj tradiciji, vile su tvrdoglave, ponekad malo hirovite, i to su stvorenja koja su vrlo tajnovita. Ali, ako se netko nađe pod njihovom zaštitom, to je istinski sretna osoba i može očekivati puno malih iznenađenja.

Što ih možete pitati? Vile Vam općenito mogu pomoći u malim stvarima koje se ne odnose na karmu ili sudbinu. To može biti recimo, uspješan ispit, pronalaženje ključeva ili čak privlačenje važnog susreta. Na području zdravlja koriste moć prirode, pogotovo Vam mogu pokazati upute o tome kako primijeniti alternativna liječenja kod Vas. Vrlo je važno znati da vile ne rade besplatno, pa im dajte nekakav zalog. To može biti tajna misao, sjajni objekt - ne vrijedan, samo svijetleći!- koje ćete im posvetiti na mjesečini. Ako ste to učinili, ostalo ovisi o njima. Da biste saznali ime Vaše vile, pročitajte prethodni tekst ili nazovite savjetnike koji će Vam korak po korak objasniti kako prizvati vile!

Vila ili anđeo - na koga možete računati

Tko su anđeli?

Ne postoji čitatelj koji nije svjestan tko su zapravo anđeli. U svakom slučaju, moram napisati činjenicu da oni postoje, prema kršćanskom vjerovanju u nebu uz Boga i imaju razne zadatke. Anđeli čuvari, anđeli prirode su anđeli zaduženi za razna područja, na primjer kao što su ljubav ili anđeo zdravlja. Naravno, nisu svi nabrojani, ali dopustite mi da zaključim sada ovu listu sa arkanđelima koji imaju najveću moć od svih. Ne postoje samo u kršćanskoj vjeri, već i ostale vjere opisuju bića poput njih koja imaju samo drugačiji naziv/ime.

Što ih možete pitati? Anđele ne trebate gnjaviti s raznim malim problemima jer oni imaju vrlo važne zadatke. Svaki od njih ima svoje vlastito područje, pa tako anđeli čuvari nisu tu pomoći Vam kad tražite izgubljene ključeve. Oni Vas stalno prate u višedimenzionalnom postojanju, vreba li opasnost izvan za Vas ili karmu. Stoga je važno tražiti pomoć ili savjet samo jedino kod velikih i važnih životnih odluka. To može biti privlačenje karmičke ljubavi ili s ciljem pomoći na poslu da obavite sudbinski zadatak. Trebamo istaknuti važnost komunikacije s anđelima, koju možete usavršiti putem anđeoske meditacije. Kasnije pročitajte drugi članak koji je nastavak ovog teksta, ako želite više saznati i usavršiti tehniku, provjerite kasnije na našoj web stranici!

Vila ili anđeo - na koga možete računati

Želite li znati točno kako tražiti pomoć bila to vila ili anđeo? Ako želite biti sigurni da će ispuniti Vaše želje, pozovite Dadu na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) i ona će Vam pomoći!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Vila ili anđeo - na koga možete računati

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro