Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Trebate donijeti jednu važnu odluku? Visak će Vam biti od pomoći!

Trebate donijeti jednu važnu odluku? Visak će Vam biti od pomoći!

Visak

Visak je najjednostavniji alat za predviđanje koji vrlo lako možete nabaviti. Možete ga koristiti u svakodnevnoj praksi, jer je jednostavan za uporabu. Od viska možete dobiti brze i jednostavne odgovore "da" ili "ne", ali kada usavršite korištenje istog, on pokazuje mnogo više od ponuđenih odgovora!

Kako bi visak funkcionirao, Vi mu dajete snagu, preko Vas prima vibracije univerzuma. Veoma je važno prije predviđanja nad viskom odraditi inicijaciju. Incijacija zahtjeva jedan ritual koji je potrebno odraditi odgovarajućeg dana! Budući da samo određeni položaji zvijezda odgovaraju za incijaciju viska, za određivanje datuma je potrebno astrološko znanje. Inicijacija se ne smije javno odrađivati, stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam u tome pomoći!

Vrlo je važno da naš stručnjak prvo odradi analizu, jer nije sigurno ako ste u stanju čuvati tajnu iniciranja. Naime, ne smijete je nikome proslijeđivati ni javno objaviti, no nad vlastitim viskom smijete odraditi inicijaciju. Ako niste spremni, neka Vas to ne obehshrabri. Inicijaciju će odraditi sam stručnjak kako bi visak mogao odgovoriti na sva Vaša postavljena pitanja. Bez inicijacije i vježbe nećete daleko napredovati, stoga uložite energiju i vrijeme, jer pomoću viska možete predvidjeti velike dobitke, ali i dolazak lošeg razdoblja!

Astro savjetnik - Damir Igor - kos 217 ce Vam uz visak odgovoriti na sva pitanja

Pomoć?

Nakon što ste odradili inicijaciju, trebate isprobati visak. Svaki visak možete kružiti u svim smjerovima. Prvo što trebate učiniti je pomisliti na nešto pozitivno. Promatrajte kako visak kruži, a zatim pomislite na neku negativnu stvar i također promatrajte kruženje viska. To biste trebali više puta ponoviti i uvježbati kako biste znali kada visak govori "da", a kada "ne". Ponašanje viska će biti vidljivo kod pozitivnog, kao i kod negativnog razmišljanja!

Kada ste isprobali visak, možete ga početi upotrebljavati. U početku postavljajte manje važna pitanja, krenite s proricanjem sitnih stvari. Predviđanje nije lako, stoga je potrebno vremena da naučite. Kasnije kada postanete sigurni u sebe, možete postavljati ozbiljnija pitanja. Metoda viska je jednostavna, no neće naškoditi ako zamolite naše stručnjake za njihovo mišljenje, čak i ako u međuvremenu i sami postane stručnjak. Ne zaboravite, najteže je predviđanje vlastite budućnosti. Upravo iz tog razloga je ponekad dobro postaviti pitanje tuđem visku!  

Prije donošenja bilo kakve važne odluke, zatražite pomoć stručnjaka, jer jedna loša odluka može uništiti cijeli Vaš život! Visak je jedan od najdjelotvornijih alata, stoga nazovite savjetnicu Evitu na kodu 604, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam biti od pomoći!  

Pročitajte još: 

Kako možete postati magnet za novac! 

Koju boju novčanika trebate imati! 

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novca!  

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro