Razgovarajte iz USA
putem bonova
Vodeni tokovi - Stvarna prijetnja ili prevara?

Vodeni tokovi - Stvarna prijetnja ili prevara?

Vodeni tokovi. Sigurno ste već i Vi čuli brzu dijagnozu za glavobolju i bolove u trbuhu, čemu je uzrok voda.

Ali, što su vodeni tokovi? Gdje teku, teku li uopće i zašto je problem ako se nalaze ispod Vašeg kreveta?


Istraživači koji se bave radiestezijom, tvrde da vodeni tokovi nisu ništa drugo nego podzemne vode koje nemaju svoj tijek. Jednostavno samo teku i proizvode frekvencije 4-7 Hz. Ovaj zvuk ljudsko uho ne primjećuje, a smatraju ga štetnim za ljudsko tijelo i um.


Tko ih smatra štetnima i kako možete znati da ležite iznad vodenog toka?


Dr. Heinrich, njemački fizičar, navodno je već 1932. godine uspješno otkrio zračenje vode. Nažalost, u njegovim bilješkama nigdje ne piše s čime je odradio mjerenje tih tokova. Ali i prema njemu su vrlo štetni za ljudski organizam, donose razne bolesti i mogu generirati štetne promjene.


Ako nemate odgovarajući predmet za ovu vrstu mjerenja, ili ga ne znate koristiti, a zanima Vas ima li pod Vašim krevetom vodenih tokova, nazovite naše savjetnike za pomoć. Ako se ispostavi da Vam je krevet na krivome mjestu, trebate ga premjestiti, a zatim podijeliti s nama Vaše iskustvo.

Imate važno pitanje za ljubav, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ LJUBAV, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms; 0,82 €/sms ), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka!

Astro savjetnica Gordana kod 311

 

Što znači Hartman zračenje?


Interakcija geopatskih energija koje se odvijaju unutar zemlje, formiraju mrežu u obliku kvadrata koja pokriva cijelu zemlju. Hartman je prvi pisao o geopatskom zračenju, zbog čega su po njemu nazvali te zone.

Ova mreža koja pokriva cijelu površinu zemlje se sastoji od kvadrata promjera 2,5 x 1,9 i isto tako utječe na naše živote kao i vodene žile. Istraživači koji se bave ezoterijom tvrde da su vodene žile najopasnije i treba ih izbjegavati kada se više žila susreće u jednoj točki.


Provjerite s bilo kojim našim savjetnikom kako se razvijaju vodeni tokovi ispod Vašeg doma i kako utječu na Vas ove vodene žile.

Ako nemirno spavate ili ne možete spavati, onda je gotovo sigurno da se Vaš krevet nalazi na krivom mjestu.

najbolja sanjarica

 

Ako ste bolesni i ne razumijete uzrok, pokušajte pomaknuti krevet. Uz to, pročitajte naše članke gdje možete pronaći dodatne informacije i savjete kako poboljšati svoje zdravlje!

Vodeni tokovi imaju toliki niz štetnih učinaka na zdravlje koje ne možete niti zamisliti! Naši stručnjaci mogu Vam pomoći i provjeriti nalazi li se Vaš krevet na ispravnom mjestu kako ne biste ležali iznad vodenog toka i tako sačuvali Vaše zdravlje! S povjerenjem se obratite savjetnici Ziji na kodu 523 i savjetnici Violeti na kodu 973,!

Pročitajte još:

Tibetanska knjiga smrti - Drevni zapisi o životu nakon smrti!

Saznajte kakvu karmu nosite sa sobom!

facebook

Najnoviji članci
Astrološka analiza - Veljača(Februar)
Astrološka analiza - Veljača(Februar)

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro