Razgovarajte iz USA
putem bonova
Žena Jarac: horoskopska Žar-ptica

Žena Jarac: horoskopska Žar-ptica

Žena Jarac. Poput grčkog Feniksa, u ruskim pričama Žar-ptica uvijek se ponovno rađa iz pepela u koji je sagorjela. Jednako tako, glavno je horoskopsko obilježje žene Jarca što ona može preživjeti baš sve. 

 

Žena Jarac: Opće karakteristike

 

Pripadnice ovog znaka po prirodi su strpljive osobe koje metodično grade svoju sudbinu, bez obzira koliko vremena i truda moraju uložiti. Duboka posvećenost i upornost su osobine koje im omogućuju da ostvare svoj puni potencijal. 

Riječ je o ženi Jarcu. One su vjerne svojim principima i nikada ne odustaju. Vjerni su prijatelji, a u ljubavnim odnosima su strastvene i duboke  - sve su to osobine žene Jarca.  

Kao predstavnica zemljanih znakova Zodijaka, stoji čvrsto s nogama na zemlji i ne dopušta si izlet u svijet sanjarenja, živi u trenutku i uzima što je više moguće od stvarnosti. Čvrsta i uporna, s porivom da uvijek ide naprijed, često zanemaruje s druge, jer ne želi odustati od puta koji si je zacrtala. 

Posjeduje nevjerojatnu snagu koja joj pomaže da prebrodi sve poteškoće. Kakav je god problem zadesi, bit će uspješna u tome da ostane skoncentrirana i potraži teško dostupna rješenja. Može se činiti hladnom, ali ispod te maske krije se žena s odličnim smislom za humor koja silno žudi za sigurnošću.

Obitelj joj je na prvom mjestu, tako da će dio svojih ambicija spremno žrtvovati za svoje najmilije. Ako ustane na lijevu nogu, može biti previše tvrdoglava, sramežljiva i s pesimističnim pogledom na svijet.

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka! Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu - 24astro.tv - Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

 

besplatni-tarot

 

 

Žena Jarac: Seks & veze

 

Žena Jarac nije osoba koja se zaljubljuje na prvi pogled. Kad je flert u pitanju, ne pada na jeftine trikove, pogotovo za flertove za koje zna da nikamo ne vode. Ljubav je za nju ozbiljna i sveta stvar. Ako joj se netko sviđa, neće čekati da sudbina napravi svoje. Svjesna svojih kvaliteta, uzet će stvar u svoje ruke i napraviti sve kako bi privukla interes osobe koja ju je zaintrigirala.  

U odnosu je odana i vjerna. Veoma je brižna i partneru ponekad ugađa do te mjere da se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali zapravo nikad neće izgubiti svoju duboko usađenu neovisnost. Definitivno nije osoba koje će ovisiti o drugima. Uvijek će biti na strani svog životnog suputnika i pružiti mu oslonac u teškim trenucima. Ravnopravnost u odnosu joj je također važna. Privlače je osobe kojima je uspjeh jednako važan, pa možemo reći da je idealna veza za nju ona koja pruža mnogo ljubavi, sigurnost i uspjeh. 

Strastvena je ljubavnica. U seksu je voljna proširiti horizonte pa joj je seksualno eksperimentiranje privlačno. Horoskopski znakovi s kojima se najbolje slaže su Bik ili Djevica. Ta dva znaka znaju  prodrijeti do njezinog srca i otkriti sve čari koje ono skriva. Ipak, znak koji će u potpunosti zadovoljiti njezine emocionalne potrebe je Rak. 


Žena Jarac kao prijateljica


U društvu je uvijek glavni zabavljač. Pored toga što voli imati glavnu ulogu među prijateljima, također je i zaštitnički nastrojena, tako da se u već postojeću grupu teško primaju nove osobe. No jednom kada shvatite pravila grupe, vrlo rado će Vam dopustiti ulazak i prihvatiti Vas kao sebi ravnopravnog.

Ženi Jarcu uvijek se možete obratiti kada Vam je potrebna pomoć ili savjet. Prema prijateljima je majčinski nastrojena, ima sklonost za prijatelje raditi stvari bez njihovog znanja, upravo onako kako majke rade za svoju djecu. 

Nakon što svoj plan privede kraju, samo će ih kratko obavijestiti o iznenađenju koje je za njih pripremila. Prijatelje tretira kao i svoje članove obitelji, odana je i bit će im oslonac u svim teškim trenucima. Osobe s kojima se druži pripadaju grupi osjećajnijih horoskopskih znakova, Škorpionu ili Ribama. 

 

zrinka-kod-515

 

Stil žene Jarca

 

Njezine odjevne kombinacije odaju status lidera. Žena Jarac u svakoj situaciji posveti vremena uređivanju, tako da je nikada nećete vidjeti neskladno odjevenu. Svojim stilom ističe svoju svoju individualnost. U njezinom ormaru mogu se naći čiste i precizne linije odjevnih komada koje dodatno naglašavaju važnost imidža. 

Poslovna odijela ili kostimi ono su što joj najbolje stoji i osvaja na prvi pogled. U slobodno vrijeme voli biti u ležernijoj odjeći, ali i u tom slučaju pazi da je savršeno usklađena. Nije tip osobe koji je opterećen modom, ali životnost joj je veoma važna, posebice ako joj to pomaže u ostvarenju njezinih ciljeva. Međutim, svoj stil voli upotpuniti modnim dodacima i ženskim nakitom. To su pomno odabrani predmeti, ništa prenapadno i kičasto. Prednost daje klasičnim ručnim satovima, ali voli i jednostavan srebrni nakit, ogrlica ili narukvica. 

Oprezna je u vođenju financija, tako da u kupovini nikada neće prijeći svoju granicu. Voli si priuštiti nove stvari, ali samo onda kada to zaista može. Cijeni teško zarađeni novac, stoga ga ne troši besmisleno, već ima precizan plan kupnje. Drugim riječima, nema novca da kupuje jeftino, tako da će radije kupiti nešto kvalitetno za što zna da će trajati par godina, nego da svake sezone kupuje nešto novo i jeftinije. 

Žene Jarci prednost daju starinskim i tradicionalnim materijalima. Parfemi koje vole često sadrže zemljane i cvjetne note. 

Poznate Jarčice rođene u ovom zemljanom znaku: glumice Ava Gardner, Sienna Miller i Diane Keaton, stilska ikona Kate Moss i manekenka Irina Shayk.

UPRAVO SE ČITA: 

Besplatno tarot predviđanje za 2021. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Besplatna novogodišnja magija za karijeru i bolje plaćen posao

Podznak Jarac - Kardinalni zemljani znak

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro