BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Žena Ovan - Zabavna, slobodoumna i žestoko neovisna, žena Ovan je dašak svježeg zraka, svijeća koja žarko gori u ljudskom obličju. Vatra je njezin element, pali sve što dotakne živom iskrom života.

Željna i entuzijastična, ona je alfa ženka čopora, uvijek na čelu reda i pokreće sve od projekata do datuma večere.

Žena Ovan

Neustrašiva i prirodna vođa, žena Ovan je karizmatična, energična i dinamična. Veseli se novim izazovima i novim situacijama te je svaki dan u zoru, spremna krenuti. Za nju je svaki dan uzbudljiv i koristan.

Žena ovan

Ima izvanredan osjećaj za avanturu i može biti izuzetno razigrana.


Znakom Ovna upravlja vatra, a poput ostalih vatrenih znakova i žena Ovan je strastvena. Često je zavodnica u igri ljubavi, ali njezin partner i ljubavnik moraju biti jaki i odgovarati njezinoj osobnosti ili će izgubiti interes.


Želi nekoga tko joj je ravnopravan. Voli postupiti na svoj način, a argumenti su često arijanska verzija predigre, što kasnije dovodi do seksi vatrometa.

 

Žena Ovan – Opće karakteristike

 

Znak Ovan je kreativan, strastven, energičan i ponekad dominantan i vrućeg temperamenta. Kardinalni znak kojim vlada planet Mars. Ključ za razumijevanje žene Ovna je shvaćanje da joj je potrebno mnogo truda i mnogo materijala kako bi njezina iskra gorjela - ako nije sklona ljubavi i ne posveti li joj svu potrebnu pozornost, otkrit ćete da se njezina intenzivna energija može sama po sebi rasipati na sve strane.

 

sudbina

 


Ovan je znak kozmičkog djeteta, rasipne svijetle mladosti. Uvijek će donijeti potpuno novu i jedinstvenu perspektivu, bez obzira na temu. Dame Ovnovi imaju svoj način gledanja na svijet: često ga zovu takvim kakav jest, željno ističući dobre i loše strane.

Žena Ovan

Ne boje se glupirati i ne srame se biti u centru pažnje, ali pazite da im ne pričate iza leđa, čak i kad govorite nešto pozitivno ili neutralno. Vole biti zadužene za to kako ih se percipira, a često i jako ne vole što nemaju kontrolu nad vlastitom slikom.

 


Sex&veze

 

Odnosi s ovim divljim i svojeglavim stvorenjima nisu za one slaba srca - žena Ovan držat će Vas na nogama svojom vatrenom energijom, otvorenom iskrenošću i satiričnim smislom za humor. U svim odnosima, romantičnim ili profesionalnim, ravnopravnost je bitna za ženu Ovna.

Žena Ovan

Neće tolerirati šovinizam, sputavanje niti bilo kakvu nepravdu. Iskreno, ne želite se svađati s Ovnom jer nikada nećete pobijediti - čak i ako ste u pravu!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160

Pošalji

 

Ženska energija Ovna stvara strastvene i velikodušne ljubavnike, ugodno zabavne prijatelje i izvrsne kreativne suradnike. Seks sa ženom Ovnom može biti zapaljiva afera, prava lomača strasti koja može potpuno proždirati. Možete li ići u korak s njom?

Žena Ovan

Fizički svijet njezino je prirodno područje, pa čisto intelektualna ili emocionalna afera jednostavno neće uspjeti. Redovito joj je potreban spolni odnos kako bi bila sretna (i zdrava), stoga nemojte zanemariti ljubav prema svojoj dami Ovan ako je želite zadržati.

Žena Ovan

Možete li vjerovati svojoj ženi Ovan? Pa, sve ovisi o tome dajete li joj dobar razlog da ne odluta prema uzbudljivijim vezama. Lutajuće oko i zahvalnost za seksi tijelo koje je u formi i zategnuto obilježje su ove divlje žene, stoga ostanite u formi ako želite biti ukorak s njom!

 


Žena Ovan kao prijateljica

 

Žene Ovnovi lako sklapaju prijateljstva, a većina njihovih veza je prijateljska bez potpune predanosti. Ovan je previše zaposlen da bi posvetio ogroman dio vremena drugima. Ima dva ili tri bliska prijatelja koji su spontani i prilagodljivi. Kad god žena Ovan traži avanturu, oni su tu kraj nje.

Žena Ovan - Detaljna osobna analiza

Žene Ovnovi donose uzbuđenje i kaos u jednoj minuti, nestaju u sljedećoj. Prijateljstva s njima često su briljantno intenzivna, ali mogu biti i prolazna, iako ona održava odabrana bliska prijateljstva koja traju. Ima širok krug prijatelja jer ima interese koji se stalno mijenjaju i ne mogu svi to pratiti.

 

horoskop-prednosti-nedostaci

 

Žena ovan

Taj rub opasnosti i nepredvidivosti koje žene Ovnovi nose kao drugu kožu vrlo je privlačan i nikad nema problema s novim poznanstvima. Neovisnost Ovna također može biti neugodna za neke žene u ovom znaku. Ona je vrtlog zabave, topla i potpuno nepredvidiva; prijatelj Ovan uvijek će biti zabavan.

Žena Ovan - Kompletna analiza


Stil žene Ovna

 

Ako ste žena Ovan, velike su šanse da ćete prve uočiti nove trendove, prvi staviti svoje ime na listu čekanja za najnoviju torbu. Žena Ovan je uvijek ispred igre, a ona je definitivno neustrašiva, žestoka trendseterica. Sve joj odgovara, čak i najhrabriji stilovi. Žene Ovnovi vole crvenu boju, kako i priliči vatrenom znaku.

Žena Ovan

Njezin ormar prelijeva se raznim oblicima, siluetama, bojama i tkaninama. Ni malo blinga nikad ne boli, a žene Ovnovi obično nose modne dodatke kako bi naglasile svoj izgled. Žene Ovan također može u priličnoj ležernoj odjeći raditi. Sportska odjeća joj se sviđa.

 

24-sata-horoskop

 

 

Njezin glavni dragi kamen je dijamant. Dijamanti su posebno prikladni za nošenje kao naušnice jer je dio tijela kojim upravlja Ovan glava. Dijamanti su povezani sa snagom, nevinošću i čistoćom - neke od ključnih pozitivnih osobina povezanih s Ovnom. Glavna boja joj je crvena.

 

Žena Ovan općenito najbolje izgleda u bijeloj, crnoj i crvenoj boji. Njezin ormar ne sadrži cvjetne ni ukrasne elemente, jer preferira sportske stilove. Iako je rijetko suptilna, obično niti ne pretjeruje.

Žena ovan

Jedna od najjačih karakteristika Ovna - entuzijazam za sve novo – može se izraziti kroz njezin stil i odabir garderobe. Ona je za pokušaj nečeg novog, ali često brzo izgubi interes za svoje strasti. Dakle, ta nova odjeća, komad nakita ili kozmetički proizvod koji je jednostavno morala imati možda neće dugo držati njezin interes prije nego što se pojavi sljedeća nova stvar!

Ovan ne voli nijedan stil koji se predugo održava - prepirka oko detalja nije joj jača strana.

 

Poznate dame rođene u znaku Ovna: Modna ikona Victorica Beckham, Lady Gaga, Sarah Jessica Parker, Kiera Knightley, Jennifer Garner, Lucy Lawless i Marcia Cross.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO:

 

Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

 

Poruka Anđela za 2022

 

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

Eterična ulja za svaki horoskopski znak

 

facebook

Žena Ovan

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro