Razgovarajte iz USA
putem bonova
Žena Rak - Mjesečeva djeva

Žena Rak - Mjesečeva djeva

Žena Rak je mjesečeva djeva. Njezin vladajući element je voda, što objašnjava njezinu duboko povezanu intuiciju i njezin prirodan način kontakta sa svojim emocijama.

Žena Rak

Rakom vlada Mjesec, nebesko tijelo koje predstavlja udobnost, brigu o sebi i majčinske energije.

 

ljubavni-sat

 

 

Žena Rak – Opće karakteristike

 

U ženama Rakovima se odvija niz emocija, zbog kojih ponekad mogu djelovati pretjerano sentimentalno ili neraspoloženo; to je zbog njihove povezanosti s mjesečevim fazama.

Žena Rak

Poput pravih rakova, poznato je da se Rakovi povlače u svoje "školjke" i najudobnije su kada su kod kuće okruženi voljenima. Općenito su na introvertiranijoj strani, preferiraju duboke, intimne veze sa samo nekoliko ljudi nego druženje u velikim grupama.

Žena Rak

Rakovi ne vole male razgovore i u početku im je teško pristupiti, ali kad ih jednom upoznate, bit će Vam vjerni prijatelji za cijeli život.

Žena Rak

Osobinama osobnosti žene Raka upravljaju osjećaji, i iako misle da pristojno sakrivaju tu činjenicu, razdraženi Rak može stvoriti prilično mali uragan pasivne agresije.

Žena Rak

Stoga, ako čujete lupanje vratima ili svađu, možda bi bilo najbolje da je pronađete i vidite treba li razgovarati o tome.

Žena Rak

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Žene Rakovi najbolje uspijevaju kada nauče kako obraditi svoje emocije i otvoreno komunicirati o tome što se događa unutra. Odanost duhovnoj praksi, posebno onoj povezanoj s mjesečevim i ženskim ciklusima, koristila bi ovom znaku - tijelu, umu i duši.

Žena Rak

Drevni rituali i tradicije iz prošlosti uneseni u moderni život mogu usidriti i prizemljiti ovu vodenu ženu i pomoći joj da se osjeća povezano sa starim načinima i prošlim životima.

Žena Rak

Naučiti njegovati samu sebe i znati kako se pobrinuti za svoje ćudljive osobine kada se osjeća slomljeno ili povučeno, vještina je koju će morati njegovati, budući da je njezin modus operandi općenito samopožrtvovan i brine za potrebe svojih najmilijih.

 

Sex&veze

 

Žene Rak su sramežljive kada ih sretnete. Čuvaju svoje emocije za sebe jer ne žele nikome smetati. Međutim, kada se osjećaju ugodno u Vašoj blizini, otvorit će se. Zapravo, neće prestati kukati. Uvijek imaju na što prigovoriti, čak i u najboljim danima. Kada volite ženu Raka, morat ćete se naviknuti na njihovo loše raspoloženje.

Žena Rak

Rak je pretjerano zaštitnički znak zodijaka. Žele što je najbolje za svoje voljene, pa povremeno pretjeruju. Pokušat će popraviti sve što nije u redu, čak i kada nisu željeni. Žene Rak trebaju partnera koji pozdravlja njihovu emocionalnu podršku. U suprotnom će biti problema s granicama. Žene Rak nikada ne znaju kada je dovoljno.

Žena Rak

 

24-sata-horoskop

 

Ima nevjerojatan dar suosjećanja koji joj omogućuje da razumije kroz što prolazi njezin partner. To je može učiniti vrlo dobrom slušateljicom jer se može staviti u kožu drugih ljudi. Ona ima potrebu zaštititi ljude koje voli i to može biti malo pretjerano i čudno kada je gledate kao nježno biće.

Žena Rak

To se događa jer ona nosi taj majčinski instinkt unutar svakog centimetra svog tijela i želi zaštititi svoje "dijete" od svega zla koje može doći. Za svaki slučaj, kao da se možda njihov partner ne može zaštititi. Kada se uspostavi emocionalna stabilnost i kada se nađe u vezi ljubavi koja će trajati, poželjet će učiniti ono što je „normalno“ – udati se i imati djecu.

Žena Rak

Rakovi vole seks – ali samo kada spavaju s nekim koga vole. Ne zanimaju ih veze za jednu noć ili privremene veze. To je zato što žene Rakovi više brinu o emocionalnim aspektima seksa nego o fizičkim aspektima. Žele da noć bude romantična i senzualna. Bez ljubavi ne vide smisao seksa.

Žena Rak

Žene Rak neće eksperimentirati u spavaćoj sobi. One nisu avanturistički tip. Rakovi bi se radije držali osnova. Potreban im je partner koji je ugodan u seksu od vanilije. Žene Rak učinile bi sve kako bi svog partnera usrećile. Međutim, oni će se ljutiti na vezu ako su prisiljeni na aktivnosti zbog kojih im je neugodno.

 


Žena Rak kao prijateljica

 

Žene Rak su pažljive. Stalo im je do drugih, pa jako paze na svoje postupke. Primijetit će i najmanju promjenu u nečijem govoru tijela ili tonu glasa. Kada je ženi Raku stalo do nekoga, stalno će ga provjeravati. Ona će se pobrinuti da sve bude u redu, jer ako njihovi najbliži nisu dobro, ni ona nije dobro.

Žena Rak

Znak Rak je žestoko zaštitnički nastrojen prema svojoj obitelji i voljenima, spreman otići na kraj svijeta kako bi osigurala sigurnost svog doma.

Žena Rak


Žene Rakovi su iznimno odane bliskoj obitelji i prijateljima i uživaju provoditi puno vremena jedan na jedan s voljenima. Rakovi često imaju malu, zbijenu grupu prijatelja s kojima uistinu mogu biti otvoreni, a ne široku mrežu poznanika. Dakle, ako imate prijatelja Raka, znajte da oni uistinu cijene Vaše prijateljstvo i ne bi ništa mijenjali za njega. Također su izvrsni za čuvanje tajni!

 

horoskop-prednosti-nedostaci

 


Iznad svega, žene Rakovi su velikodušne. Sve bi učinili za svoju obitelj i prijatelje. Međutim, to ne znači da biste trebali iskoristiti njihovu ljubaznost. Rakovi nikada ne traže ništa zauzvrat, ali žude za priznanjem. Žele znati da se njihov trud cijeni. Ako ste dovoljno sretni da imate ženu Raka u svom životu, svakako je podsjetite koliko je volite.

Žena Rak

 

Stil žene Raka

 

Rakovi se obično oblače u skladu sa svojim raspoloženjem, pa se njihov stil zauvijek mijenja, a iz dana u dan može biti potpuno drugačiji. Žena Rak je vrlo sentimentalna, pa traži odjeću koja ima svoju priču. Djevojke pod ovim znakom također su velike ljubiteljice vintage odjeće i dodataka.

Žena Rak

Žene Rakovi se oslanjaju na bezvremenske klasike, ali ni na trenutak ne misle da to znači dosadno. Traže komade s elegantnim detaljima koji podižu osnovne klasike i čine ih nečim posebnim.

Žena Rak

Kada biraju odjeću i obuću, neće oklijevati da se podignu na visoku petu. Vole cijeli krug boja, birajući nijanse ovisno o njihovom raspoloženju. Rakovima vlada Mjesec kako bi mogli prijeći iz crvene u plavu u neutralnu u rasponu od jednog dana.

Žena Rak

Žena Rak isprobava sve načine, ali rijetko je u sredini. Njezin ormar može biti u neredu, ali kada odluči pospremiti, mogla bi samo označiti bojom svoje kolekcije cipela i abecedno rasporediti svoje torbe prema prezimenima dizajnera. Ovom znaku treba puno raznolikosti, stoga je potrebno miješati i spajati komade koje mogu slojeviti.

Žena Rak

Trendovi su joj zabavni, a igranje s odjećom joj je omiljeno. Na svojim policama vjerojatno ima svijetli ili uzorak koji je lako uočiti. Žene Rakovi su prve koje su zadivile izgled na pisti u stvarnom životu.

Žena Rak

Mogu se emocionalno vezati za gotovo sve. Ako imaju neki predmet dulje od 15 minuta, to će za njih imati sentimentalnu vrijednost. Stoga očekujte da će imati zalihu svega što joj se sviđa.

 

Slavne dame rođene u horoskopskom znaku Raka: Elizabeth McGovern, Meryl Streep, Sofia Vergara, Jerry Hall. Bivša premijerka Jadranka Kosor, pjevačice Danijela Martinović i Zorica Kondža.

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

SIGURNO ĆE VAS ZANIMATI I OVO:

 

Ahat - Kristal Novih Početaka

 

Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću

 

Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

 

facebook

Žena Rak

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro