Razgovarajte iz USA
putem bonova
Žena Škorpion: Enigmatična i fatalna!

Žena Škorpion: Enigmatična i fatalna!

Žena Škorpion. Kako se nalazimo u vladavini Škorpiona, odlučili smo Vam pobliže otkriti horoskop žene Škorpiona. Svakog ćemo Vam mjeseca otkrivati tajne žena po znakovima Zodijaka. Na prelasku listopada u studeni predstavljamo Vam Škorpionku.

 

Žena Škorpion: Opće karakteristike

 

Od svih 12 znakova Zodijaka, žena škorpion posjeduje najviše seksipila. Tajanstvena, fatalna, enigmatična. Promjenjivog je raspoloženja; kako može biti mirne prirode, tako može biti i burna poput uzburkanog mora. Posjeduje snažnu intuiciju, zbog čega je privlači ezoterija, zanimanja koja su skrivena ili nedostupna većini ljudi. Također je razvijena i na duhovnoj razini, stoga teži iskustvima koja joj pružaju dublji uvid u ono što je njoj važno.

Nikada ne ostavlja dojam lakoće, stoga ju je teško shvatiti. Po prirodi je direktna, proračunata, zahvaljujući čemu joj prepreke ne predstavljaju problem. Uporna je, katkad čak tvrdoglava i čvrsto se pridržava zacrtanih planova. Neće očajavati nad svojim problemima, već će pronaći način da nastavi dalje, koliko god teško bilo.

Ništa ne ostavlja nedovršenim. Njezina samouvjerenost i snalažljivost sigurno je vode prema uspjehu. Žene Škorpioni znaju da samo naporan rad donosi rezultate i svjesne su koju žrtvu to zahtijeva, kako bi došle do svog cilja.

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 


Žena Škorpion: Seks & veze


Vruća ljubomora žene Škorpiona odavno je ušla u legendu. No, doista, žena Škorpion može biti silno ljubomorna kao što ni jedna druga nositeljica zodijačkog znaka ne može. Ženi Škorpionu svaki će se, makar najblaži, partnerov flert s drugom ženom činiti poput veleizdaje.

Žene Škorpioni u vezi su odane i vjerne i jednako traže zauzvrat. Za svog partnera spremne su napraviti apsolutno sve. Podržavat će svog partnera u svemu, istaknuti mu koliko je ponosna na njega. Drugim riječima, pomoći će mu graditi njegovo samopouzdanje. Uvijek će biti na njegovoj strani, braniti ga kad netko loše govori o njemu. Davati mu nove ideje kako bi napredovao na području karijere.

Moglo bi se reći da žena Škorpion često voli biti muško u vezi, stoga joj je potreban partner koji se neće osjećati ugroženo zbog toga. U krevetu su prave carice – njihov libido premašuje sve granice. Pritom im više odgovaraju Ovnovi ili Djevice, ali horoskopski se najbolje slažu s Bikovima.


Žena Škorpion kao prijateljica

 

Žena Škorpion odan je prijatelj. No ako je drugi ne tretiraju onako kako ona zaslužuje, može biti najgori neprijatelj na svijetu. Iskrenost im je veoma važna, a izdaju ne zaboravljaju lako. Ako se ženi Škorpionu pokažete kao pravi prijatelj, njezina privrženost neće imati granica. Tajne koje joj povjerite čuvat će do groba. Ženu Škorpiona nikad nećete čuti kako ogovara; radije se usmjerava onome s istinskom vrijednošću.

Svoje društvo bira pažljivo i čast joj je kad je netko želi za prijatelja. Najviše voli osobe koje joj vjeruju i povjeravaju joj se. Žene Škorpioni veoma su strastvene. Svemu pristupaju s mnogo poleta i zanosa. Takve su i s emocijama: vole vatreno, ali znaju i za vruću mržnju. Ipak, osjećaje rijetko pokazuju pa je drugima teško znati što u određenom trenutku žena Škorpion osjeća. No nikad neće smetnuti s uma lijep odnos prema njoj: to će uvijek višestruko vratiti.

 

najbolja sanjarica

Znate li da Vaši snovi mogu biti proricateljski? Posjetite našu stranicu - Sanjaricu! Saznajte što znači sanjati anđele. 


Stil žene Škorpiona

 

Žena Škorpion prati modne trendove, ali odbija postati rob mode. Njezin stil mnogi kopiraju. Prilikom odabira odjeće pazi na eleganciju te da izgleda zavodljivo. Vrlo dobro zna što joj pristaje, pa tako voli i odjeću koja će istaknuti njezine fizičke atribute.

Obožavatelj je i donjeg rublja, što se nekako slaže s njezinom prirodom da zaviri duboko ispod površine. Posebno lijepo se osjeća u svilenoj odjeći. Nerijetko će nositi haltere, korzete. Najviše voli tamnocrvenu boju.

Kao i ona sama, njen izgled je tajna. Pametno odabire odjevne predmete, tako da njena odjeća izgleda skupocjeno, ali zapravo je kupljenja na sniženju. No ona će i to zadržati kao tajnu.

 

Prava ljepota se nalazi u njoj samoj

 

Voli i torbe koje imaju više skrivenih pretinaca. Sklona je i kupovanju nakita, ali nikad se neće hvaliti time i razmetljivo pokazivati naokolo.

Ona promišljeno ide u kupovinu, u glavi već ima zacrtanu ideju kakav dojam želi ostaviti i tome prilagoditi odjevnu kombinaciju. Također je ponekad sklona potrošiti mnogo novca. No ona će i u toj situaciji pronaći neki balans. Primjerice, ako kupi skupocjenu jaknu, ispod nje će nositi neki jeftiniji odjevni predmet. To je još jedan dio njezine tajnovite osobnosti koji nikome neće otkriti.


Da, žena Škorpion doista vodi računa o tome da je njezin stil dovoljno izazovan da privuče pažnju i ostavi dobar dojam. Pritom je svjesna toga da se prava ljepota nalazi u njoj.


To potvrđuju i najpoznatije žene rođene u znaku Škorpiona: Tilda Swinton, Demi Moore, Emma Stone.

I naša atletičarka i novinarka, Milka Babović.

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezana za astrologiju, numerologiju, tarot, obratite se najboljim timu stručnjaka na broj telefona slobodni savjetnici . OVDJE odaberite savjetnika i pričajte ANONIMNO.

    Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

UPRAVO SE ČITA:

Besplatno tarot predviđanje za ljubav!

Uspješna magija za ljubav!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Vaša najseksipilnija osobina prema horoskopskom znaku!

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro