Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Cesta

Vidjeti cestu u snu - Predstavlja vaš osjećaj za smjer i vaš životni put te način na koji provodite svoje ciljeve. Razmislite o uvjetima ceste koji će otkriti koliko se osjećate zaduženo za svoj život.

Glatka, ravna cesta - Označava unutrašnji mir. Ako je cesta glatka i obrubljena drvećem ili cvijećem, onda to označava stalan napredak i stalni uspon na društvenoj ljestvici.

Uska cesta - Uska cesta simbol je neimaštine i siromaštva. Dok se borite prolazeći kroz život neki puta skrenete na cestu koja nikuda ne vodi, takve ceste obično počnu kao veliki putevi da bi s vremenom postajale sve uže i uže te je sve teže se okrenuti i vratiti na pravi put.

Vijugava, neravna cesta - Odražava emocionalnu uznemirenost i nesklad. Ako je cesta vijugava ili neravna u vašem snu, onda to sugerira da ćete naići na mnoge prepreke i probleme prema postizanju svojih ciljeva. Možda ste suočeni s neočekivanim poteškoćama.

Vidjeti povišenu cestu - San znači da se krećete većom cestom u nekoj situaciji. Alternativno, znači da vjerujete u svoj način rada jer ga smatrate superiornijim.

Vidjeti tamnu cestu - Ako je cesta tamna, onda to odražava sporne ili više zastrašujuće izbore koje ste napravili ili radite.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro