Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Cesta

Vidjeti cestu u snu - Predstavlja vaš osjećaj za smjer i vaš životni put te način na koji provodite svoje ciljeve. Razmislite o uvjetima ceste koji će otkriti koliko se osjećate zaduženo za svoj život.

Glatka, ravna cesta - Označava unutrašnji mir. Ako je cesta glatka i obrubljena drvećem ili cvijećem, onda to označava stalan napredak i stalni uspon na društvenoj ljestvici.

Uska cesta - Uska cesta simbol je neimaštine i siromaštva. Dok se borite prolazeći kroz život neki puta skrenete na cestu koja nikuda ne vodi, takve ceste obično počnu kao veliki putevi da bi s vremenom postajale sve uže i uže te je sve teže se okrenuti i vratiti na pravi put.

Vijugava, neravna cesta - Odražava emocionalnu uznemirenost i nesklad. Ako je cesta vijugava ili neravna u vašem snu, onda to sugerira da ćete naići na mnoge prepreke i probleme prema postizanju svojih ciljeva. Možda ste suočeni s neočekivanim poteškoćama.

Vidjeti povišenu cestu - San znači da se krećete većom cestom u nekoj situaciji. Alternativno, znači da vjerujete u svoj način rada jer ga smatrate superiornijim.

Vidjeti tamnu cestu - Ako je cesta tamna, onda to odražava sporne ili više zastrašujuće izbore koje ste napravili ili radite.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro