Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Kosa

Sanjati kosu - Kosa je uglavnom moćan simbol duhovnosti. Zašto? Ako se okrenemo biblijskom značenju kose, onda znamo da je za Samsona gubitak kose bio povezan s gubitkom moći. Gubitak snage također može biti povezan s vlastitim unutrašnjim razmišljanjima o životu. Sama kosa je manifestacija načina na koji kontroliramo svoj život. Samu kosu često vidimo kao reprezentaciju svog identiteta u životu.

Ispadanje kose - Gubitak kose u snu označava osjećaj ograničenja. Budući da je kosa povezana s unutrašnjim osjećajem samopoštovanja, ona može ukazivati na to da nemate utočište da se sklonite od svojih misli u stvarnom životu. Često može ukazivati na tjeskobu, a ovo je posebno točno ako sanjate da ste ćelavi.

Opadanje kose - Gubitak kose u snu označava osjećaj ograničenja. Budući da je kosa povezana s unutrašnjim osjećajem samopoštovanja, ona može ukazivati na to da nemate utočište da se sklonite od svojih misli u stvarnom životu. Često može ukazivati na tjeskobu, a ovo je posebno točno, ako sanjate da ste ćelavi.

Šišanje svoje kose - Ako ste sanjali da se šišate ili da ste ošišani, vaš san ukazuje na to da ćete se u veoma bliskoj budućnosti riješiti nekakvih briga ili da ćete izaći iz perioda koje je stresno i negativno utjecao na vas. Moguće je da ćete prekinuti sudjelovati u događajima na koje ste bili primorani mimo svoje volje ili da ćete prekinuti kontakt s osobom koja je ostavljala negativan utisak na vas.

Šišanje tuđe kose - Ako ste sanjali neku drugu osobu kako se šiša ili kako je ošišana, simbolika sna se razlikuje ovisno o tome je li riječ o vama poznatoj ili nepoznatoj osobi.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro