Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Kosa

Sanjati kosu - Kosa je uglavnom moćan simbol duhovnosti. Zašto? Ako se okrenemo biblijskom značenju kose, onda znamo da je za Samsona gubitak kose bio povezan s gubitkom moći. Gubitak snage također može biti povezan s vlastitim unutrašnjim razmišljanjima o životu. Sama kosa je manifestacija načina na koji kontroliramo svoj život. Samu kosu često vidimo kao reprezentaciju svog identiteta u životu.

Ispadanje kose - Gubitak kose u snu označava osjećaj ograničenja. Budući da je kosa povezana s unutrašnjim osjećajem samopoštovanja, ona može ukazivati na to da nemate utočište da se sklonite od svojih misli u stvarnom životu. Često može ukazivati na tjeskobu, a ovo je posebno točno ako sanjate da ste ćelavi.

Opadanje kose - Gubitak kose u snu označava osjećaj ograničenja. Budući da je kosa povezana s unutrašnjim osjećajem samopoštovanja, ona može ukazivati na to da nemate utočište da se sklonite od svojih misli u stvarnom životu. Često može ukazivati na tjeskobu, a ovo je posebno točno, ako sanjate da ste ćelavi.

Šišanje svoje kose - Ako ste sanjali da se šišate ili da ste ošišani, vaš san ukazuje na to da ćete se u veoma bliskoj budućnosti riješiti nekakvih briga ili da ćete izaći iz perioda koje je stresno i negativno utjecao na vas. Moguće je da ćete prekinuti sudjelovati u događajima na koje ste bili primorani mimo svoje volje ili da ćete prekinuti kontakt s osobom koja je ostavljala negativan utisak na vas.

Šišanje tuđe kose - Ako ste sanjali neku drugu osobu kako se šiša ili kako je ošišana, simbolika sna se razlikuje ovisno o tome je li riječ o vama poznatoj ili nepoznatoj osobi.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca
Na koje će horoskopske znakove najviše utjecati pomrčina Krvavog Mjeseca

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro