Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Kosa

Sanjati kosu - Kosa je uglavnom moćan simbol duhovnosti. Zašto? Ako se okrenemo biblijskom značenju kose, onda znamo da je za Samsona gubitak kose bio povezan s gubitkom moći. Gubitak snage također može biti povezan s vlastitim unutrašnjim razmišljanjima o životu. Sama kosa je manifestacija načina na koji kontroliramo svoj život. Samu kosu često vidimo kao reprezentaciju svog identiteta u životu.

Ispadanje kose - Gubitak kose u snu označava osjećaj ograničenja. Budući da je kosa povezana s unutrašnjim osjećajem samopoštovanja, ona može ukazivati na to da nemate utočište da se sklonite od svojih misli u stvarnom životu. Često može ukazivati na tjeskobu, a ovo je posebno točno ako sanjate da ste ćelavi.

Opadanje kose - Gubitak kose u snu označava osjećaj ograničenja. Budući da je kosa povezana s unutrašnjim osjećajem samopoštovanja, ona može ukazivati na to da nemate utočište da se sklonite od svojih misli u stvarnom životu. Često može ukazivati na tjeskobu, a ovo je posebno točno, ako sanjate da ste ćelavi.

Šišanje svoje kose - Ako ste sanjali da se šišate ili da ste ošišani, vaš san ukazuje na to da ćete se u veoma bliskoj budućnosti riješiti nekakvih briga ili da ćete izaći iz perioda koje je stresno i negativno utjecao na vas. Moguće je da ćete prekinuti sudjelovati u događajima na koje ste bili primorani mimo svoje volje ili da ćete prekinuti kontakt s osobom koja je ostavljala negativan utisak na vas.

Šišanje tuđe kose - Ako ste sanjali neku drugu osobu kako se šiša ili kako je ošišana, simbolika sna se razlikuje ovisno o tome je li riječ o vama poznatoj ili nepoznatoj osobi.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro