Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Krevet

Sanjati prljav krevet - Ako u snu vidite prljav krevet, to označava bolest. Moguće je da ćete biti primorani da odložite sve planirane obaveze zbog zdravstvenog stanja koje će se pogoršati. Budući da nemate naviku da idete kod ljekarnika, članovi obitelji će izvršiti pritisak da ovaj problem shvatite ozbiljno i da se strogo pridržavate savjeta koji bi mogli doprinijeti vašem oporavku.

Sanjati čist krevet - Sanjati čist krevet simbolizira vjernost u braku. Vi ste osoba koja se uvijek trudi da bude dostojanstvena i da ničim ne pokvari autoritet koji je godinama gradila. Prema partneru/partnerici, osim ljubavi, gajite i veliko poštovanje koje vam ne dozvoljava da učinite nešto zbog čega biste se kajali ili zbog čega ne biste smjeli da ga/je pogledate u oči.

Sanjati pun krevet - Kada sanjate pun krevet, to ukazuje da ćete uskoro imati ljubavnu avanturu. Vjerojatno vas privlači osoba koju ste skoro upoznali i kojoj se na sve načine pokušavate približiti. U nekim trenucima nećete moći sebe prepoznati jer ćete ličiti na zaljubljenog/u klinca/ku koji/a ne može iz glave izbaciti svoju simpatiju.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro