Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Krov

Vidjeti krov - Ako sanjate da vidite krov u svom snu znači da osjećate neke određene unutrašnje barijere između sva stanja svoje svijesti. Štitite svoju svijest, svoje mišljenje i stavove. Ovakav san vam daje sliku sebe i onoga kako sebe doživljavate.

Sanjati da se penjete na krov - Ako sanjate da se penjete na krov, to može biti metafora da se i u stvarnom životu stvarno penjete do samog vrha, bez većih prepreka. Kao da vam je uspjeh zagarantiran i samo čeka da dođete do njega, da osvojite i taj nivo.

Sanjati kako padate s krova - Ako sanjate kako padate s krova, znači da vam u životu nedostaje stabilnosti ako zaista želite napredovati. Kao da podloga na kojoj stojite nije sigurna, ljudi i pozicija na koje se oslanjate nisu pouzdani, a smatrate ih bitnom karikom u svom daljem uspjehu i napretku.

Sanjati kako mijenjate krov - Ako sanjate kako mijenjate krov na svojoj kući znači da trebate podići svoje životne ciljeve, trebate ih podići, postaviti na neki viši nivo. Ne budite skromni, niti pesimistični. Jednake su šanse da vam se dogode i dobre i loše stvari, a ako svoje krajnje ciljeve pomjerite za koju stepenicu više time povećavate vjerojatnošću da ih dostignete.

Sanjati kako vam krov prokišnjava - Ako sanjate kako vam vaš krov prokišnjava znači da je u vašem sadašnjem životu mnogo ometajućih elemenata, vanjskih nerviranja i utjecaja koje ne želite. Polako ali sigurno otkrivate jedan novi podatak. Nešto konačno počinjete uviđati i shvaćati. Isto tako, ovakav san znači da neko nameće ili provlači svoje misli i stavove u vašem životu.

Sanjati kako se krov urušava - Ako sanjate kako se krov urušava, znači da se vaši visoki ideali polako slamaju i ruše u vama. Možda je vrijeme da ponovo razmislite o svojim visokim očekivanjima i ciljevima koje ste sebi postavili u životu.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za listopad 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za listopad 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Amajlija Vinke Wolf - Eksluzivno! 1/4
Amajlija Vinke Wolf - Eksluzivno! 1/4

Više
Mjesečni horoskop za rujan 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za rujan 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro