Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Krv

Sanjati krv - Puno razmišljate o novcu. Krv predstavlja simbol životne energije, pa tako i snovi o krvi uglavnom imaju snažnu simboliku i ukazuju na velike i značajne događaje ili burne emocije u vašem životu.

Krv iz žila - Bolest.

Vidjeti svoju krv - Ako ste sanjali svoju krv, to znači da na javi raspolažete s velikom količinom energije ili da ćete se uskoro naći u situaciji koja će od vas zahtijevati ulaganje puno energije.

Krv iz nosa - Ako ste sanjali da vam krv ide iz nosa, to je znak da vas u narednom periodu očekuje dosta sreće i lijepih dešavanja, ugodnih susreta, a moguć je i novčani dobitak. Također, moguće je da ćete imati ponudu koja bi vam mogla promijeniti život iz korijena.

Sanjati tuđu krv - Ako ste sanjali tuđu krv, to nažalost predstavlja predznak za moguću svađu ili neugodan događaj u kom ćete sudjelovati na javi. Ovaj san, može predviđati i smrt u obitelji ili bliskoj osobi.

Sanjati veliku količinu krvi - Ako sanjate veliku količinu krvi, u kojoj u snu stojite ili se na bilo koji način krećete, to znači da vas na javi očekuje veliki iznenadni dobitak ili da ćete neočekivano ostvariti svoj veliki cilj.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro