Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Krv

Sanjati krv - Puno razmišljate o novcu. Krv predstavlja simbol životne energije, pa tako i snovi o krvi uglavnom imaju snažnu simboliku i ukazuju na velike i značajne događaje ili burne emocije u vašem životu.

Krv iz žila - Bolest.

Vidjeti svoju krv - Ako ste sanjali svoju krv, to znači da na javi raspolažete s velikom količinom energije ili da ćete se uskoro naći u situaciji koja će od vas zahtijevati ulaganje puno energije.

Krv iz nosa - Ako ste sanjali da vam krv ide iz nosa, to je znak da vas u narednom periodu očekuje dosta sreće i lijepih dešavanja, ugodnih susreta, a moguć je i novčani dobitak. Također, moguće je da ćete imati ponudu koja bi vam mogla promijeniti život iz korijena.

Sanjati tuđu krv - Ako ste sanjali tuđu krv, to nažalost predstavlja predznak za moguću svađu ili neugodan događaj u kom ćete sudjelovati na javi. Ovaj san, može predviđati i smrt u obitelji ili bliskoj osobi.

Sanjati veliku količinu krvi - Ako sanjate veliku količinu krvi, u kojoj u snu stojite ili se na bilo koji način krećete, to znači da vas na javi očekuje veliki iznenadni dobitak ili da ćete neočekivano ostvariti svoj veliki cilj.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila

Više
ASTRO BLACK FRIDAY
ASTRO BLACK FRIDAY

Više
Select your currency
EUR Euro