Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Ljutnja

Sanjati da vi ljutite drugoga - Ako u snu vi ljutite drugoga, to ukazuje da ćete steći novog prijatelja. Moguće je da ćete se u početku loše slagati i da nećete moći jedan drugog podnijeti. Međutim, s vremenom ćete shvatiti da imate slične interese i brojne teme za razgovor koje će vaše druženje učiniti još intenzivnijim. Nekada ćete imati osjećaj da njemu/njoj možete povjeriti više stvari nego ljudima koje godinama poznajete.

Sanjati da vas netko ljuti - Ovo implicira da će vam sve smetati. Može se dogoditi da u narednom periodu nećete biti raspoloženi za šalu i smatrat ćete da je svaki komentar uperen protiv vas. Tražit ćete razloge za svađu i zamjerit ćete se mnogima iz okruženja koji takvo ponašanje neće htjeti trpiti.

Sanjati da ne uspijevate nikoga naljutiti - Kada u snu ne uspijevate nikoga naljutiti, to znači da vas drugi ne shvaćaju ozbiljno. Vjerojatno ste se u mladosti voljeli zabavljati, pa vam obrazovanje, posao i obitelj nisu bili bitni, ali u posljednje vrijeme ste promijenili ponašanje. Mnogi će smatrati da će vas ovo kratko držati i da ćete vrlo brzo nastaviti po starom.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Sve o Wiccama i Wicca magiji
Sve o Wiccama i Wicca magiji

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro