Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Ljutnja

Sanjati da vi ljutite drugoga - Ako u snu vi ljutite drugoga, to ukazuje da ćete steći novog prijatelja. Moguće je da ćete se u početku loše slagati i da nećete moći jedan drugog podnijeti. Međutim, s vremenom ćete shvatiti da imate slične interese i brojne teme za razgovor koje će vaše druženje učiniti još intenzivnijim. Nekada ćete imati osjećaj da njemu/njoj možete povjeriti više stvari nego ljudima koje godinama poznajete.

Sanjati da vas netko ljuti - Ovo implicira da će vam sve smetati. Može se dogoditi da u narednom periodu nećete biti raspoloženi za šalu i smatrat ćete da je svaki komentar uperen protiv vas. Tražit ćete razloge za svađu i zamjerit ćete se mnogima iz okruženja koji takvo ponašanje neće htjeti trpiti.

Sanjati da ne uspijevate nikoga naljutiti - Kada u snu ne uspijevate nikoga naljutiti, to znači da vas drugi ne shvaćaju ozbiljno. Vjerojatno ste se u mladosti voljeli zabavljati, pa vam obrazovanje, posao i obitelj nisu bili bitni, ali u posljednje vrijeme ste promijenili ponašanje. Mnogi će smatrati da će vas ovo kratko držati i da ćete vrlo brzo nastaviti po starom.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Tri Karte Sudbine
Tri Karte Sudbine

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Žena Rak - Mjesečeva djeva
Žena Rak - Mjesečeva djeva

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro