Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Ljutnja

Sanjati da vi ljutite drugoga - Ako u snu vi ljutite drugoga, to ukazuje da ćete steći novog prijatelja. Moguće je da ćete se u početku loše slagati i da nećete moći jedan drugog podnijeti. Međutim, s vremenom ćete shvatiti da imate slične interese i brojne teme za razgovor koje će vaše druženje učiniti još intenzivnijim. Nekada ćete imati osjećaj da njemu/njoj možete povjeriti više stvari nego ljudima koje godinama poznajete.

Sanjati da vas netko ljuti - Ovo implicira da će vam sve smetati. Može se dogoditi da u narednom periodu nećete biti raspoloženi za šalu i smatrat ćete da je svaki komentar uperen protiv vas. Tražit ćete razloge za svađu i zamjerit ćete se mnogima iz okruženja koji takvo ponašanje neće htjeti trpiti.

Sanjati da ne uspijevate nikoga naljutiti - Kada u snu ne uspijevate nikoga naljutiti, to znači da vas drugi ne shvaćaju ozbiljno. Vjerojatno ste se u mladosti voljeli zabavljati, pa vam obrazovanje, posao i obitelj nisu bili bitni, ali u posljednje vrijeme ste promijenili ponašanje. Mnogi će smatrati da će vas ovo kratko držati i da ćete vrlo brzo nastaviti po starom.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu
Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu

Više
Tri Karte Sudbine
Tri Karte Sudbine

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro