Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Meso

Vidjeti meso - Ako u snu vidite meso, to nagoviješta da ćete dobiti nasljedstvo. Moguće je da će vam netko od članova obitelji povjeriti veću sumu novca ili nekretnine koje će vam, u financijskom smislu, znatno olakšati život. Međutim, imat ćete sve manje vremena za ljude i aktivnosti kojima ste se ranije bavili zbog čega ćete osjećati veliku prazninu.

Kupovati meso - Sanjati da kupujete meso označava sreću na kocki. Može se desiti da ćete se naći u pravo vrijeme na pravom mjestu i da ćete zaraditi novac igrajući kladionicu, rulet, loto ili neku sličnu igru. Kada biste usporedili sredstva koja ste do sada uložili, shvatili biste da ste na nuli, ali vama će ovo dati još veću nadu da je moguće imati kruha bez motike.

Kuhati meso - Kada u snu kuhate meso, to simbolizira blagostanje. Vi ste osoba koja, s punim pravom, sebe može smatrati sretnikom/sretnicom jer u vašoj kući vlada sloga i ne postoji nerješiv problem. Ako imate djecu, odgojili ste ih da budu skromni i da se ponašaju u skladu s vašim financijskim mogućnostima koje nekada nisu dovoljne za ispunjenje raznih hirova.

Sirovo meso - Ako ste sanjali sirovo meso, to je znak da ćete naići na brojne prepreke na putu do svojih ciljeva. Također, ovaj san može označavati i vaše nekontrolirane emocije.

Držati u rukama svježe meso - Ako ste u snu držali u rukama svježe meso, to znači da ćete uskoro imati materijalni dobitak.

Jesi sirovo meso - Ako ste sanjali da jedete sirovo meso, to je loš znak i ukazuje na bolesti ili na smrt neke vama bliske osobe.

Svježe meso - Ako ste sanjali da je meso svježe, to je znak da ćete uspjeti ostvariti neki važan cilj ili da ćete imati novčani dobitak.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro