Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Obrve

Vidjeti svoje obrve - Ako u snu vidite svoje obrve, to implicira da nešto krijete. Moguće je da nećete željeti povrijediti dragu osobu zbog čega ćete mu/joj prešutiti nešto za što znate da bi ga/je povrijedilo. Bit ćete svjesni da mu/joj ne činite uslugu, ali procijenit ćete da je, u datom trenutku, to najbolja odluka.

Sanjati da drugome crtate obrve - Ako u snu drugome crtate obrve, to implicira da se zavaravate. Može se dogoditi da ćete nekoga idealizirati i pripisati mu/joj osobine koje, po vašem mišljenju, krase dobrog čovjeka. Često vam se dešava da prenaglite i u potpunosti se predate u novoj vezi ili prijateljstvu zbog čega dolazi do razočaranja i patnje.

Sanjati da čupate vaše obrve - Ako u snu čupate vaše obrve, to znači da vam je veseo događaj na pragu. Moguće je da ćete prisustvovati zabavi za koju ćete obući najljepšu odjeću koju imate i srediti se najbolje što možete. Željet ćete sjati i na nekoga od gostiju ostaviti poseban utisak.

Sanjati da njegujete tuđe obrve - Kada u snu njegujete tuđe obrve, to ukazuje da uživate u svom poslu. Vi ste esteta koji mnogo pažnje poklanja detaljima zbog čega vam mušterije bezuvjetno vjeruju. Bitno vam je da se osjećate ispunjeno pa ne biste mogli da radite nešto što ne volite bez obzira na novac i bolje uvjete koje biste imali.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
3 Riječi koje govore mnogo o vama!
3 Riječi koje govore mnogo o vama!

Više
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš
Žena Ovan: Vatra koja ne ostavlja pustoš

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro