Razgovarajte iz USA
putem bonova

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Pas

Bijeli pas - Znači da ste pravi sretnik jer ste okruženi dobrim i iskrenim prijateljima na koje možete računati.

Bijesni pas - Bijesni pas u snu ukazuje na probleme koji će od vas zahtijevati da potpuno na njih koncentrirate te iskoristite sve vaše snage da bi ih savladali.

Crni pas - Osoba za koju to niste očekivali ispasti će vam poprilično nenaklonjena. Razmislite o njezinim postupcima u prošlosti i odlučite da li je i dalje želite smatrati prijateljem.

Pas laje ili reži - Ako pas u snu ljutito laje ili reži možete očekivati da će te biti ljuti, nespokojni i da ćete primiti loše vijesti. Također je moguće da će vam zdravlje pogoršati.

Pas napada ili grize - Pas koji grize u snu ukazuje na nepravdu, prijevaru i netrpeljivost. Sanjati ugriz psa znači da će vam netko prijetiti ili da ćete od nekoga biti verbalno napadnuti. On najavljuje sukob, razilaženje u mislima, stavovima ili planovima. Sanjati psa koji grize ukazuje na neku vrstu ovisnosti, ali i nesigurnosti i neodlučnosti za odlučno djelovanje. Postoje li sumnje da vas partner vara, ugriz psa u snu najvjerojatnije je potvrda vaših sumnji. Ako vas je pas u snu ugrizao, pripazite na odnos s ljudima iz vašeg okruženja jer postoji mogućnost da se lažno predstavljaju i da su neprijateljski nastrojeni prema vama.

Pokloniti psa - Pružiti ćete pomoć nekom kome je ona izuzetno potrebna. Ova gesta osigurati će vam njihovu zahvalnost ali biti zalog za razvoj uspješnog odnosa.

Ranjen ili ubijen pas - Uskoro bi se u vašem životu mogla dogoditi velika tragedija, a san može biti i znak neke teške bolesti. Može također biti znak kraja jednog razdoblja.

Veliki pas - Pas u snu znak je samoobrane. Ovaj san također može odražavati vaš način suočavanja s negativnim situacijama u životu.

Igrati se sa psom - Upoznati ćete osobu koja bi vam mogla postati dobar prijatelj ili snažan saveznik.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro