Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Pokojni

Pokojna baka - Ako ste sanjali svoju pokojnu baku, značenje sna je identično kao da ste sanjali baku koja je živa. Dakle, pred vama je jako lijep i siguran period.

Pokojna majka - Preminula majka znači poteškoće i probleme koji će uskoro doći. Ako pokojna majka sanja da živi - postoji šansa da uspostavi svoj život i ispravi sve nevolje. Ako pokojna majka plače, postoje opasnosti na poslu i u odnosima s voljenim osobama.

Pokojan djed - Vidjeti svog djeda u snu označava tradiciju, protekciju, mudrost i brižnu prirodu. Ako je vaš deda mrtav a sanjali ste da je živ, znači da vam nedostaje. Čudni postupci vašeg djeda u snu ukazuju na to da još uvijeke pokušavate shvatiti njegovu smrt. Možda se još niste pomirili s činjenicom da je preminuo.

Pokojan otac - Snovi o ocu su dosta česti, a mogu imati kako pozitivnu tako i negativnu simboliku. Prije svega, otac je simbol moći, discipline, zaštite i autoriteta. Kada u snu vidite umrlog oca, to ukazuje da ćete imati dug život. Osjetit ćete veliko olakšanje jer ćete biti sigurni da vas neka viša sila čuva i da brine o vama. Bit ćete mirni jer ste svjesni da ste učinili sve što je u vašoj moći i da nitko nema prava da vam prebaci da se niste dovoljno potrudili, ili da ste zapostavili člana obitelji kome ste bili potrebni.

Pokojnik da je živ - Sanjati kako pričamo s mrtvim ljudima kao da su živi može značiti da želite čuti što bi vam dotična osoba rekla da je još uvijek živa. Pitate se koja je posljednja stvar koju bi vam taj netko rekao pred smrt da je znao da će umrijeti. To je ono što su željeli reći. Zanima vas koje bi bile njihove posljednje riječi upućene vama, pa zato sanjate o tome kako pričaju s vama. Ponekad to može biti nešto smiješno, nešto dirljivo, nešto dramatično ili nešto zastrašujuće. Što god da je u pitanju, željet ćete čuti tu poruku i smatrat ćete da bi dotična osoba baš to rekla.

Pokojnik - Mada su snovi u kojima se vide mrtve osobe dosta česti, oni nisu nužno vezani za neki skori osobni gubitak, ili za sam podsvjesni strah od smrti, ali su svakako vrlo uznemirujući, mada im simbolika kao takva nije uvijek i nužno loša i negativna.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za veljaču 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Veliki ljubavni horoskop za 2022. godinu - vrsta ljubavi koja će vas promijeniti!
Veliki ljubavni horoskop za 2022. godinu - vrsta ljubavi koja će vas promijeniti!

Više
Pun Mjesec - Horoskopski utjecaj
Pun Mjesec - Horoskopski utjecaj

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro