Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms

Saznajte što znače Vaši snovi

sanjarica logo sanjarica logo

Često pretraživani pojmovi

Prozor

Sanjati prozor - Sanjati prozor znači imati svijetle nade, široke mogućnosti i uvide. Ako je prozor mračan, znači da ste pomalo izgubili ili upravo gubite svoju vitalnost i funkcionalnost čula.

Gledati kroz prozor - Ako sanjate kako gledate kroz prozor, ono što vidite kroz taj prozor je ono što predstavlja vaš pogled na svijet, na život, na stvarnost. Ono iznutra prostorije je vaša intuicija i trenutak donošenja odluka. Ovakvi snovi vam obično poručuju da je vrijeme da izađete van, da iskusite život.

Promatrati kroz prozor - Ako sanjate kako promatrate kroz prozor (unutra) znači da preispitujete svoju dušu i pokušavate da se pozabavite nekim unutrašnjim pitanjima. Vrijeme je za introspekciju, za unutrašnji monolog sa samim sobom. Trudite se da budete iskreni i otvoreni koliko god je to moguće.

Sanjati zatvorene prozore - Ako sanjate zatvorene prozore, znači da u svom životu proživljavate osjećaj napuštenosti i izolacije.

Sanjati razbijen prozor - Ako sanjate razbijen ili polupan prozor znači da je vaš pogled na svijet malo iskrivljen, neobjektivan. Isto tako, ovo je znak i velike ranjivosti. Ali ovo je samo trenutni odraz vaše stvarnosti, ne dozvolite da se to pretvori u vašu fatalnu sudbinu. Zavrnite rukave i popravite svoje prozore, na vama je i odluka, i snaga i odgovornost za to!

Popravljati prozor - Ako sanjate kako popravljate ili mijenjate polupani prozor znači da prolazite kroz fazu preispitivanja vaših pogleda na život i svijet. Ako to nije slučaj, možda biste trebali početi što prije s preispitivanjem? Neophodna vam je nova perspektiva.

Sanjati obojeni, zatamnjeni prozor - Ako vidite obojeni, zatamnjeni prozor u snu znači da imate isključivu potrebu za privatnošću. Neke dijelove sebe držite skrivene. Želite da ostanete dvosmisleni. Nekada je simpatično biti pomalo misteriozan i tajnovit, ali s ljudima do kojih vam je stalo previše toga je na kocki ako nastavite da se tako ponašate. Trudite se da budete što otvoreniji i iskreniji u pogledu svojih emocija jer to je jedini način da gradite zdrave i produktivne odnose s drugima.

Razgovarajte još povoljnije!
Najnoviji članci
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću
Loto - Znakovi da morate uplatiti igre na sreću

Više
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!
Mjesečni horoskop za studeni 2021. - saznajte što Vam zvijezde donose!

Više
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka
Žena Bik - Ukorijenjena romantičarka

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro