Razgovarajte iz USA
putem bonova
5 savjeta da ljubavna magija uspije!

5 savjeta da ljubavna magija uspije!

Ljubavna magijaLjubavna magija koristi se za pronalaženje ljubavi. Također i da možete zadržati postojeću ljubav i učiniti je privrženijom, sigurnijom. Isto tako vrlo uspješno se koristi kako biste povratili izgubljenu ljubav koju ne možete prežaliti.

Vraćanje voljene osobe pomoću slike!

1. Ljubavna magija s metalnom posudom

Za magiju će Vam trebati metalna posuda, 4. lučice i bijela traka, koju je duhovna osoba inicirala. Jednu lučicu upalite i stavite na zemlju, a zatim ju prekrijte sa posudom, a ostale svijeće stavite oko posude. Na bijelu traku trebate napisati ime simpatije ili ako ju još nemate, onda samo slova LJUBAVNA MAGIJA. Osim toga, trebate napisati na traku i tri čarobne riječi koje možete saznati samo od naših savjetnika koji će Vam dati osobne riječi za to. Morate čekati 10 minuta, a zatim skinuti posudu s lučice. Na dnu posude ćete naći čađu, koja se stvorila u posudi zbog zatvorene lučice ispod. Tamo ćete moći vidjeti portret životnog partnera ili početno slovo njegovog imena.

2. Ljubavna magija sa zrcalom

Ljubavna magija - Za ritual će Vam trebati samo hladna voda i ručno zrcalo. Uzmite zrcalo, i u gornji desni kut napišite ime Vaše simpatije, a ako postoji više osoba, možete zapisati sva njihova imena. Operite zrcalo u hladnoj vodi i potom govorite naglas: "Zrcalo, zrcalo, molim te..." nastavak možete tražiti isključivo od naših savjetnika jer je to tekst samo za Vas osobno. Zatim zrcalo stavite ispod Vašeg jastuka. Sanjati ćete Vašu životnu ljubav, koja će priznati svoju ljubav prema Vama u roku od tjedan dana.

 

3. Magija pomoću vatre i leda

Ljubavna magija - Ovu magiju trebate napraviti na otvorenome. Zapalite vatru i pričekajte dok započne snažno gorjeti. Možete koristiti zapaljive kockice koje koristite kada pečete roštilj ili se preporučuju zapaljive kocke za vatru. Ako imate dovoljno velik plamen i vatru koja jako gori, na komad papira napišite tekst koji su Vam izdiktirali naši savjetnici. U taj papir zamotajte kocku leda i bacite ga u vatru. Ako papir jako brzo izgori, postoji mogućnost da ćete još ove godine biti s Vašom ljubavi. Ako papir jako polako gori, to je nekakva vrsta prokletstva na Vašoj vezi, pa ju morate još prije Božića ukloniti sa sebe.

4. Magija za ljubav s čađi

Za ovu magiju Vam je potrebna bijela svijeća i čađa. Namažite kažiprst i nacrtajte kružnicu na bijelom papiru. Slično tome napišite X na svijeću. Zatim postavite svijeću u središte kružnice i upalite ju. Dok ona gori, i Vi govorite onu ljubavnu mantru koju možete zatražiti i dobiti samo od naših savjetnika. Ponovite nekoliko puta, a kada je svijeća izgorjela do kraja, zamotajte ju u papir i stavite među Vašu odjeću. Ljubavna magija ć uspjeti.

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

5. Ljubavna magija s medom i paučinom

Nabavite nekakvu paučinu, može poslužiti bilo koja paukova mreža. Stavite u zdjelu malo meda i sa žlicom promiješajte paučinu i med. Upalite jednu crvenu svijeću i pustite da kaplje vosak u med. Dok to činite, trebate ponavljati mantru koju možete dobiti samo od naših savjetnika. To morate raditi 10 minuta, a zatim tu zdjelu stavite ispred ulaznih vrata. Prema tradiciji, slijedeći dan, osoba koja prvi put prijeđe prag od kuće, donosi vijesti o ljubavi za Vas.

Ljubavna magija - Ako još nemate odabranika, saznajte kakav je čovjek koji je stvoren za Vas ili analizirajte Vaše snove jer postoji puno slika u snovima koje donose ljubav u Vaš život, pa je dobro saznati više o tome. Također, ako želite osobnu ljubavnu magiju, koja će privući ljubav u Vaš život, nazovite naše savjetnike Ziju, kod 523 i Ognjenu, kod 411, na broj telefona: slobodni savjetnici

 

Astro Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA:

Ako ovo sanjate, pronaći ćete partnera! Saznajte OVDJE!

 

Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

 

Pet najjačih magija za privlačenje ljubavi

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro