Razgovarajte iz USA
putem bonova
Jarac i sex!

Jarac i sex!

Horoskop za sex Vam olakšava da upoznate partnera ili izabranu osobu.

Jarac i seks. Bez tabua ćemo Vam napisati tko je kakav u seksu i što mu se sviđa, ili kakve neobičnosti možete očekivati. Ovaj članak Vam može pomoći ako čitate baš o Vašem horoskopskom znaku Jarac, možete prepoznati ono što nedostaje i čega je možda potencijalno puno.

Žena Jarac i sex:

Erogene zone: pupak, unutarnji dio koljena, bedra ( klasifikacija od 1 do 10, pri čemu je 1 najniža) Seksualna energija: 8 Seksualno zračenje: 2 Seksualni “talent”: 4 Ne želite biti ničija igračka. Prije nego što odete u krevet s nekim, morate maksimalno biti sigurni da partner želi samo Vas i da ozbiljno misli. Kada ste spremni i povjerenje se razvilo, onda ste poput lavine. U roku od nekoliko minuta preuzmete dominaciju i postavljate pravila igre. Uporni ste, dominantni i ambiciozni, baš zbog toga volite jahanje jer tamo Vi postavljate ritam, Vi vodite i izborite sve najbolje za sebe. Kada dosegnete vrhunac, može postati pomalo zastrašujuće i glasno, tada volite gristi, vrištati i divljati….Sa upornim i jakim momcima se vrlo dobro slažete, pogotovo sa onima koji nagrađuju vjernost. Ali ako muškarac nije dovoljno tvrd, žena Jarac će brzo krenuti dalje. Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

besplatni-tarot

 

 Muškarac Jarac i seks:

Seksualna energija: 7 Seksualno zračenje: 2 Seksualni “ talent”: 6 Muškarac Jarac je maratonac u seksu, upornost i samokontrola je neusporediva. Stalno nastoji poboljšati taj talent, stalno radi na tome kako bi što duže izdržao, zbog čega i u snu vježba gdje može doći i do orgazma. Žene naravno vole duge seksualne zabave s muškarcem jarcem. Kojoj ženi se to ne bi svidjelo, to je razlog zašto žude za jarčevima. Međutim, dok je muškarac Jarac zabrinut kako bi što dulje trajalo, zaboravlja druge važne stavke seksa, strast i emocije. Nažalost navike muškarca Jarca se ne mogu lako mijenjati jer je on iz temelja jedan takav tip koji misli da je on taj koji sve savršeno radi. Vjeran je i u to možemo biti sigurni, ali hoće li i onda biti tako ako otvoreno govorimo o svojim problemima? Jeste li se već susreli s Vašim sudbinskim partnerom? Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 Seks ne smije biti tabu tema u ničijem životu! Važno je pričati o problemima, a najprikladniji za razgovor je partner kojem ne trebate gledati u oči. To je razlog zašto trebate odabrati telefonski savjet. Nazovite naše savjetnike na broj telefona slobodni savjetnici, željno očekuju Vaš poziv!

 

 

Pročitajte još:

OVDJE možete saznati što muškarac u znaku jarca misli, a što čini i kako ga osvojiti!

TEST Emocionalne Inteligencije - Upoznajte svoje emocije

Koliko seksa Vam je potrebno, otkrit će Vaš horoskopski znak!

 

facebook

 
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro