Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Što muškarac u znaku Jarca misli (a što čini)

Osobi koja ga promatra sa strane, može djelovati kao netko tko ima unutarnji mir, čovjek kojega ne možete izbaciti iz takta, oko kojeg vlada mir i harmonija. Zato ga mnogi smatraju razboritim i poznaju ga kao osobu koja zna točno što misli.

Sklad i smirenost je stvarno njegova karakteristika, ali preosjetljivost je samo privid, odnosno samo ljuska za nepredvidljivost i hirovitost iznad valovitih površina. To je isto kao kada kuhate i pokrijete lonac s vodom sa poklopcem. Ako para nema gdje izaći, onda će prije ili kasnije poklopac pasti i sve će iskipjeti.
OVDJE možete saznati što muškarac u znaku Strijelca misli!
To je upravo ono što se događa u duši čovjeka Jarca. Sve sakriva, o problemima rijetko govori, sve svoje probleme želi samostalno riješiti, a ako postoji neki problem, onda on stavi “poklopac”.
Ako želite osvojiti ovoga tipa, ne morate skinuti poklopac, ali na neki način trebate dopustiti da para, tj. uzavrela strast polako i pažljivo izbije na površinu.

U zavisnosti od horoskopskog znaka, popularni odgovor ženske osobe na postavljeno pitanje: “Što nije u redu draga?” , obično je “Ah, ništa” dok u sebi u mislima nastavlja “ako ne možeš sam shvatiti, onda je nepotrebno reći jer svakako ne bi razumio. Psiha muškarca Jarca je vrlo slična. Neće Vam reći što nije u redu, ali bez uspjeha pitate, čak i ako pitate još više će se zatvoriti u sebe.

loreana, Loreana_159 , savjet, pitajte, savjetnik, astro, astro centar, zapisano u zvjezdama

Pravilni pristup: napravite popis što bi mogao biti problem. Ako pogodite, onda priznaje i razgovarajte o tome. Ako to ne možete učiniti, pitajte naše savjetnike prije nastavka da idete na sigurno, i ne izgubite Vašeg dečka iz snova.
OVDJE saznajte koja je anđeoska poruka za Prosinac!

Jarac čovjek voli uštedjeti novac, ali nije škrt. Stidi se svoje manije štedljivosti, zato tako vješto to skriva. Na osnovu njegove izjave, možete doći do zaključka da njemu ne smeta ako kupite sebi najskuplju odjeću ili nakit, ali nakon što to učinite, možete ostatak Vašeg života slušati priče o tome koliko kilograma kruha ste mogli uzeli za tu cijenu.

On je kicoš, voli se dotjerati i posebno oblačiti. Zahtjevan je u odijevanju, ali se pretvara da je to manje važno za njega. Stoga, ako ga omalovažavate, ismijavate ili negativno komentirate izgled, Vi možete već tražiti nekog drugog partnera za sebe jer On ne bi više razgovarao s Vama.

Strastveni je kolekcionar i ponosan je na to. Ono što on ne govori, a to je da mu smeta ako partner ili bilo tko drugi u neposrednoj blizini ima istu strast i skuplja nešto. On želi biti jedini u obitelji koji skuplja, a ako to poštujete, kod njega možete osvojiti puno dodatnih bodova.
Što poručuju tarot karte za mjesec Prosinac, saznajte OVDJE!

Naši savjetnici će odgovoriti na svako vaše postavljeno pitanje

Za njega je jako važan red i želi prikriti svoju maniju tako da pravi red i kada drugi ne mogu vidjeti. Npr. ako idete u trgovinu, može se dogoditi da na polici poreda sve začine i ponovo obriše sve čaše. Nikad Vam neće reći da trebate biti pedantniji, ali će biti vrlo zahvalan ako možete pogoditi sami i promijenite Vaše navike.

Ne možete biti čitač uma, Jarac muškarac ima jako kompliciranu psihu, tako da je najbolje ako pitate za stručnu pomoć. Saznajte kako ga osvojiti i zadržati njegovu ljubav za sebe. ANA (kod 201) i AVA (kod 159) na broju telefona: 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) će Vam reći najbolje savjete, ako ih nazovete.

Moguće je da čovjek Jarac nije Vaš idealan partner. Saznajte koji partner Vam najviše odgovara po horoskopu i napravite idealnu magiju za privlačenje idealnog partnera.

Naši savjetnici čekaju Vaš poziv 24 sata dnevno, sa smjernicama za rješavanje zamršenog ljubavnog labirinta i osvjetljavanje najlakšeg prohodnog puta sreće.

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Posao

    kod 311