Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kako osvojiti muškarca Vagu!

Kako osvojiti muškarca Vagu!

Karakteristike muškarca vage:

Često se nazivaju znakom koji je najviše uravnotežen, ali ipak im osobnost varira. Zbog neodlučne prirode, često propuste povoljne trenutke kada trebaju osvojiti ženu. Preporučujemo da dovoljno potaknete početne korake. Kako osvojiti muškarca Vagu Pazite da ne zloupotrebljavate velikodušnost jer ako saznaju za Vaš nestašluk, zauvijek ćete ju izgubiti. Ako dobijete poklon od muškarca Vage, nemojte sakrivati radost jer njemu to uzrokuje sreću.

Kako osvojiti muškarca Vagu?

Kao što je već spomenuto, Vage imaju dvostruku osobnost, pa se i Vi morate na isti način odnositi prema njima. Obratite pozornost na njegovu osjetljivost jer mu je ova strana jača i ponašajte se racionalno kada je ova osobina ličnosti na površini. To neće biti lak zadatak, ali vrijedi. Vaga ne voli raspravu i svađe. Iz toga slijedi, da ako ne može u potpunosti napredovati u vezi, ne odustaje.

Iz toga razloga se također može dogoditi da se ne osjeća dobro u vezi, nije sretan, ali održava vezu. Međutim, i Vi možete očekivati da nećete imati puno sretnih trenutaka u vezi, o tome ćete puno razmišljati. Također se treba napomenuti, da tijekom udvaranja, izjave koje se čine ozbiljnima, često su samo trenutna obećavanja koja često nisu ozbiljna odluka.

astro-centar-viktorija

Ako želite zavesti momka u znaku Vage, onda se trebate oblačiti bogato, koristiti fine parfeme i lijepo se šminkati. Naš partner u smislu vanjskog izgleda, nije izričito za prirodnost. Voli kada dama u društvu pridaje pažnju vanjskom izgledu i nosi se s njom. On nikada neće komentirati ako se duže vremena zadržite u kupaoni ili gledate sebe u ogledalu. Budite svjesni trenutnih događaja, da ste u toku, da znate komentirati na različite teme i područja.

 

horoskop-srpanj-mjesecni

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

Kako osvojiti muškarca vagu?

Vagu će impresionirati ako iskazujete sućut u manjini onih koji su u nepovoljnom položaju i borite se za nepravedne stvari života. Muškarac Vaga voli kada hvalite njegov stil, izgled i unutarnja svojstva. Ako idete na mjesta gdje su zabave, plešite s njim što je više moguće, i znajte da on isključivo voli klasične plesove. Ako dugoročno planirate, nikada nemojte zaboraviti da ne voli skromnost i grubost. U društvu se uvijek ponašajte sofisticirano i koristite kitnjaste riječi. Pokušajte izbjegavati sporove, galamu, mahanje, nemojte dopustiti da Vas vidi kako pucate po šavovima. Nastojimo uvijek pozitivno zračiti u društvu. Ako se u nečemu ne slažete s njim, dajte sebi vremena i dogovorite se.

 

Obratite se našim vrhunskim stručnjacima za ljubavni TAROT!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

I ovdje je pet savjeta za sigurni uspjeh:

Voli elegantne restorane i mjesta za zabavu. Dobar izbor restorana i dobra hrana će imati pozitivan utjecaj na odnos! - Voli smislene razgovore. Veliki utjecaj na muškarca Vagu je i jedan dobar razgovor uz jednu čašu kvalitetnog vina. Važno je da ste informirani i da imate smisao za humor. Kombinacijom ovih, sigurno postižete uspjeh. - Volite Vaše prijatelje! Ponosan je na značajan broj prijatelja na koga uvijek može računati. Ako ih i Vi poštujete, biti će Vam zahvalan! - Iznenadite ga posebnim događajima. Voli iznenađenja i jedinstvene ideje. Osvojiti ćete njegove simpatije jednim neobičnim izletom i dobrim odabirom. - Nemojte sažalijevati sebe i nemojte se previše žaliti. Ne voli ići u dubinu emocije i to će očekivati i od Vas.

Više i horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

Muškarac Vaga dok ne pronađe svog para, stalno je u potrazi za izazovom. Želi osvojiti svaku ženu oko sebe. Pitajte naše savjetnike za pomoć, kako biste pronašli ljubav za Vas! Nazovite ih na broj telefona slobodni savjetnici

kako-osvojiti-muškarca-vagu

 

Pročitajte još:

Vage i seks: od avanture do punog zadovoljstva

Što muškarac u znaku Vage misli, a što čini!

Usporedni horoskop – Vaga i 12 horoskopskih znakova

Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro