Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Koji je Vaš karmički zadatak u srpnju?

Koji je Vaš karmički zadatak u srpnju?

Snaga karme je velika, zbog čega je vrlo važno što radite u srpnju. Osim horoskopa, trebali biste također pratiti i nevidljivi put karme! Srpanj će biti mjesec djela i osjećaja. Srpanj je mjesec izražaja i neizgovorenih misli, kada osjećaje prate prava djela.

Klikom OVDJE doznajte koje su to tri metode karmičkog opterećenja! 

Karmički zadatak nikada nije težak, ali nam je ipak teško pratiti djela karme. Ono što Vam je sada na srcu, usudite se i izgovoriti! Razgovarajte s drugima o tome što osjećate, i slijedite Vaše srce. Mnogima se već dogodilo, da su nešto iz srca željeli, ali zbog nekog pritiska to nisu učinili. Bilo da je taj pritisak od strane prijatelja, obitelji ili kolega s posla, sada nikako ne smijete ograničiti Vaše želje! Učinite ono što mislite da je ispravno! Ako budete djelovali u skladu s Vašim srcem, Vaša financijska karma će ojačati. Također trebate analizirati i mjesečni horoskop za lipanj, jer ste možda nešto zaboravili!

Dočekajte i Vi ljeto sretni i zaljubljeni, brzo kliknite OVDJE

Srpanj je također i razdoblje razrješavanja karme. Ovog mjeseca imate mogućnost nadoknaditi sve što niste uspjeli riješiti. Što god ste ostavili za sobom, da li neki zadatak ili bilo što drugo, sada imate mogućnost riješiti. Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min),   i zatražite najučinkovitije razrješenje karme! Time možete sami sebi pomoći i tako možda po prvi put u životu osjetiti što je oslobođena sreća!

Potrebno Vam je predviđanje? Kliknite OVDJE i doznajte kako Vam visak može biti od pomoći! 

Odrađivanje karmičkih zadataka ne pomaže Vam samo pri financijama. Istina je da je ponekad i u ljubavi potrebno da sve glatko teče. Ovog mjeseca, briga za prijateljstvom može donijeti ljubav u Vaš život, ako želite pronaći partnera. Vrijedi se obratiti starim prijateljima sa nekoliko lijepih riječi, kako bi osjetili da ih ne zanemarujete. Vrata ljubavi se na taj način otvaraju za Vas, ali nešto malo kasnije, u kolovozu ili rujnu rezultat može biti opipljiv.

Također bi bilo dobro da znate što je Vaša osobna životna misija, jer ništa nije važnije nego da je ispunite kako biste postigli sklad! Naši karmički misionari mogu Vam odraditi provjeru, s povjerenjem nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997 i savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)

Facebook
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro