Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Kako trebate zavoditi prema horoskopskom znaku!

Kako trebate zavoditi prema horoskopskom znaku!

Kako zavoditi prema horoskopu - Vječno pitanje s kojim se ne bave samo mladi je kako osvojiti izabranu osobu? Uopće nije svejedno kako pokušavate jer postoje osobe koje možete oboriti s nogu s buketom cvijeća, a netko će baš zbog toga pobjeći od Vas glavom bez obzira. Ako ste se već i Vi suočili sa ovakvim problemom i ne znate kako staviti do znanja izabraniku tko Vam se sviđa, onda potražite Vaš horoskopski znak i pročitajte što trebate činiti kako bi Vas odabrao! Sve ostalo je na Vama. OVAN Način na koji možete osvojiti izabranu osobu za Ovnove je vrlo težak zadatak. Budite uporni, prirodni i ako Vam napiše poruku, odmah odgovorite na nju, nikako nemojte nestati na par dana!Neka pred Vašim očima uvijek bude stara izreka da strpljene ružu rađa i sve će se riješiti. Ako ste željni prave ljubavi, pročitajte naš sljedeći članak klikom OVDJE! BIK Ako ste Bik, Vi ne volite sport, zato nemojte organizirati izlete, nego romantični program za vikend! Romantična šetnja na obali jezera, a nakon toga ispijte vino na nekom ugodnom mjestu. Ako tako učinite brže ćete mu se približiti, nego što ste mislili, a uspjeh je zajamčen. BLIZANCI Ne znate kako osvojiti izabranu osobu? Ako prihvatite sljedeći savjet, uspjeti ćete. Ako ste muškarac odaberite neku cvjećarnicu koja obavlja isporuku cvijeća. Pošaljite joj veliki buket crvenih ruža, a večer provedite zajedno! Ako ste žena, pošaljite izabraniku neku sitnicu, poklon iznenađenja. RAK Ne ulijećite u kuću glavom bez obzira! Nemojte stalno zvati i pisati bez prestanka! 2-3 poruke tokom dana je sasvim dovoljno kako biste osvojili njezino srce. Kao Rak sigurno osjetite potrebu da joj stalno šaljete ljubavne poruke. Ako želite dobro, ne činite to, pričekajte dok Vam odgovori. Klikom OVDJE pročitajte kako možete započeti novi život poslije razvoda! LAV Volite osjećaj razmetanja, a to je tipično za Vas i u slučaju osvajanja. Ako postoji izabrana osoba, sve ćete učiniti da postane Vaša. Nemojte pretjerivati u darivanju, ne kupujte skupe ekstravagantne poklone, bolje činite ako ju iznenadite manjim darom, primjerice, napišite pjesmu za nju. DJEVICA Kod osvajanja je najvažnije da uvijek budete iskreni. Nećete napredovati ako sami sebe izigrate. U jednom trenutku ćete ispasti iz Vaše uloge i otkriti ćete Vaše pravo lice. Pokažite sebe onakvim kakvi jeste jer svakako samo sa iskrenošću možete osvajati. Zrinka, Zrinka 524, 24astro, proricanje, karte, tarot

Već dugo ste nesretni u ljubavi? Ne možete naći prikladnog/u partnera/icu ili ste s partnerom u stalnom sukobu? Naša savjetnica Zrinka na kodu 524 će Vam pomoći srediti odnos s partnerom, odnosno usmjeriti Vas da nađete srodnu dušu. Potražite je na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

VAGA Na pitanje kako osvojiti izabranika za Vage je jednostavno: Dajte sve od sebe! Otiđite na spoj što je više moguće puta, uvijek predložite neki dobar program. Može to biti posjet klubu ili šetnja po lijepom kvartu. Tijekom vremena koji provodite zajedno ćete ju osvojiti i neprimjetno ćete započeti vezu. Kako privući pravu osobu u Vaš život! Klikom OVDJE možete saznati! ŠKORPION Rođeni u znaku Škorpiona vole zavoditi. Ako se nalazite na nekom javnom mjestu, instinktivno zavodite muškarca koji Vam je simpatičan. Obratite pažnju kada nekoga želite osvojiti, nemojte zavoditi drugoga jer na taj način će Vam plan ubrzo propasti. Usredotočite se na jednu osobu koju želite osvojiti. STRIJELAC Imate veliku potrebu za slobodom i prostorom. Zbog toga i privlačite ljude oko sebe kojima je također potrebna sloboda. Možda kod partnera ne tolerirate potrebu za slobodom, ali mu ipak trebate dati prostora i vremena. Dozvolite mu da on kreira dužinu Vaših susreta i ne postavljajte stroga pravila. JARAC Volite kada je upravljanje u Vašim rukama. Izbirljivi ste i zahtjevni, niti na jednu minutu Vas ne može zavesti osoba koja Vam nije simpatična. Inicijator ste uvijek Vi, volite da sve bude onako kako ste Vi isplanirali unaprijed. Ako ga želite osvojiti, onda prepustite inicijativu u njegove ruke, pustite da on napravi prvi korak. VODENJAK Za Vas je vrlo važno da pronađete partnera s kojim možete puno razgovarati i da ima način razmišljanja kao Vi. Kako osvojiti odabranu osobu? Imajte što više spojeva, razgovarajte s njim o raznim temama jer ste dobri u tome. Oborite ga s nogu Vašim znanjem. Ako ste u mogućnosti razgovarati s njim o svemu, možete biti sigurni da je on prava osoba za Vas. RIBE Uvijek se ponašajte prirodno. Nemojte biti kruti, povučeni. Ako tijekom spoja ne pričajte konstantno, neka Vaše oči govore umjesto Vas. Ne volite pričati o Vašim osjećajima, što nije problem, ali govor tijela je najvažniji. Neka Vaš stav i gesta ruku govore : Ti mi trebaš. I vidjeti ćete, ako tako činite on će biti Vaš.

Pratite nas na facebooku i budite uvijek u toku!