Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ljekovito kamenje i kristali prema horoskopskom znaku!

Ljekovito kamenje i kristali prema horoskopskom znaku!

Otkrijte tajnu kristala i ono što donosi svakom horoskopskom znaku. Ljekovito kamenje i kristali imaju određene vibracije koje djeluju na nas, između ostalog, i na putu prema pravoj ljubavi...

Ljekovito kamenje i kristali - OVAN

Kamen Ovnova je dijamant, pa se svakako pobrinite da kamenje bude bezbojno ili vatreno kamenje koje može ljekovito utjecati na Ovnove. Bezbojno kamenje može pomoći kod bolova i kod visoke temperature, a savršen može biti jedan lijepi planinski Kristal. I sa ugljenom ste u odličnom odnosu, ne trebate osuditi ovaj dragocjeni mineral, za trbušne tegobe može biti idealan. Granit može biti odličan mineral koji daje energiju ili pak opal. Ako želite zavoditi, na granit također možete računati. Za srčane probleme posebno je dobar rodokorozit, posebno ako ga posjedujete u poliranoj formi.

Sve o horoskopskom znaku Ovan saznajte ovdje.

BIK

Možete osvojiti ljekovitu energiju ili možete takvu energiju sebi slati uz pomoć malahita ili smaragda, koji je rjeđi i skuplji mineral. Od ljekovitih kristala, safir ili plavi kvarc isto tako mogu postići ljekoviti utjecaj kod Vas. Zeleni minerali daju energiju, dok plavi kristali ublažavaju upalu i smanjuju bolove. Ljekovito kamenje trebate koristiti i nositi prema horoskopu, kao primjerice komad Jade kamena. Taj kamen uvijek može dati magičnu zaštitu od bolesti. Ali ako već postoji problem koji morate liječiti, u tome slučaju je poželjno imati što više minerala na raspolaganju. Od naših savjetnika, dok pričate da Vam pošalju energiju minerala, možete zatražiti energiju safira, smaragda, dijamanta, tako ne morate nabaviti ove dragocjene minerale.

Sve o horoskopskom znaku Bik saznajte ovdje.

Ljekovito kamenje i kristali - BLIZANCI

Vama uglavnom ahat može poslati ljekovitu energiju. Zbog Vašeg duplog znaka, poželjno Vam je držati ahat uvijek u Vašoj blizini, pošto je to jedan osnovni mineral koji Vam pomaže u tome da energije od drugih minerala sođu do Vas. Poželjno Vam je istovremeno korištenje više komada nekih minerala koji imaju ljekovitu moć. Pored ahata za Vas puno ljekovite energije može dati i dimljeni kvarc. Ovaj mineral čak i na Vašu migrenu može pozitivno utjecati. Bršljan je također korisno kamenje, premda je nabava bršljan kamena malo teška. Opal i kristali od vapna prenose Vama jedinstvenu ljekovitu energiju.

Sve o horoskopskom znaku Blizanci saznajte ovdje.

RAK

Vapno u kristalu Vam je najviše dostupno i može Vas izliječiti. Biser zapravo nije mineral, ali Vam ipak može pružiti puno energije. Nazovite naše savjetnike i zatražite energiju pravog bisera, kako biste barem jednom iskusili što za Vas znači moć mora! Safir i tirkiz mogu povoljno utjecati na Vaš krvni tlak, dok jaspis popravlja Vašu probavu. Jade kamen poboljšava plodnost, prema horoskopu ljekovitih kamenja. Kada želite iscjeljenje preko moći kristala, dobro je ako imate negdje u blizini neko močvarno područje.

Sve o horoskopskom znaku Rak saznajte ovdje.

 

besplatni-tarot

 

Ljekovito kamenje i kristali - LAV

Ako ste rođeni pod znakom Lava, vrlo je važno koristiti ljekovitu moć minerala. Ljekoviti kristali prenose energiju sunca i zvijezda prema vama. Odličan izbor za vas može biti fluorit, koji što je čistiji, to je bolji. Jaspis može pomoći u liječenju kostiju ili čak može pomoći u prevenciji osteoporoze. Vaš mineral je rubin, njegova snaga vrlo povoljno utječe na Vas, svakom Vašem iscjeljenju može biti kamen temeljac. Međutim, ovaj mineral je vrlo skup, zato Vam je poželjno na našoj liniji od naših savjetnika zatražiti energiju rubina!

Sve o horoskopskom znaku Lav saznajte ovdje.

DJEVICA

Za vas je najkorisniji je kristal od kalcedona, međutim ovaj kristal sam po sebi ne izlječuje svaki Vaš problem. Za vrtoglavicu Vam je već korisniji jedan granit, dok za srčane probleme ametist može biti od ozbiljnog utjecaja. Pirit je i stanju očisti Vaše tijelo, ali ne smijete pretjerati. Specifičnost Vašeg znaka je što možete ljekovitu moć nekih kristala prenijeti na druge ljude, što u jednom i znači da skoro svi kristali vrše neki utjecaj na Vas. Preosjetljivi ste u vezi s kristalima, zato Vam je poželjno pogledati s kakvim kamenjem je zaokružen Vaš dom.

Sve o horoskopskom znaku Djevica saznajte ovdje.

Želite saznati kakav kamen ili kamenje Vam je poželjno nabaviti? Onda recite našim savjetnicima.  Vaš točan datum rođenja i to kakva bolest Vas muči! Pored toga možete dobiti i najjaču energiju iscjeljenja, nazovite zbog toga naše  savjetnike  na broj telefona  slobodni savjetnici!

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

VAGA

U Vašem slučaju čak dva kamena mogu donijeti odlične rezultate, a to su jade kamen i safir. Liječenje nije jednostavna stvar, pošto odgovarajuće kamenje treba spojiti u različitim oblicima. U Vašem slučaju otežavajuća stvar je što uglavnom samo od dragulja možete očekivati rezultate. Od poludragog kamenja ametist, dimljeni kvarc i ružin kvarc su ti pomoću kojih s lakoćom možete prebroditi jednu prehladu. Glavobolju efikasno eliminira dimljeni kvarc, dok je ružin kvarc kirstal za želučane tegobe. Prema horoskopu ljekovitih kristala, povremeno nošenje pirita daje energiju, ali samo u određenim periodima smijete to koristiti!

Sve o horoskopskom znaku Vaga saznajte ovdje.

 

Ljekovito kamenje i kristali - ŠKORPION

Opal i dimljeni kvarc su dva kamena koja skoro u svakoj prilici mogu slati ljekovitu energiju ka Vama. U Vašem slučaju ortoklas smanjuje simptome alergije, dok Vam je jade kamen koristan protiv nesanice. Dragulji mogu utjecati na Vašu ljepotu, možete biti puno impresivniji ako imate u blizini neki dragulj. Ljudi će obratiti pažnju na Vas i na svakoga ćete utjecati impresivno. Dragulji Vam mogu biti od koristi čak i kod ozbiljnijih bolesti, smaragd ima moć poboljšanja vida, dok je dijamant efikasan u ublažavanju upale, ali može biti efikasan i protiv tumora.

Sve o horoskopskom znaku Škorpion saznajte ovdje.

 

STRIJELAC

Ljekovito kamenje i kristali  - kristal Vašeg znaka je topaz, koji Vam je poželjno nabaviti u Vaš dom. Ovaj kamen može biti i vrh strelice. Kada je duža prehlada u pitanju, poželjno je staviti u Vašu blizinu topaz i planinski kristal i nekoliko puta dnevno čak možete ova dva kemena staviti na grudi. Dimljeni kvarc povoljno utječe na Vaše živce, zato ako Vam je u blizini, lakše ćete se smiriti. To je naročito dobro u tome slučaju ako imate stresan posao koji opterećuje cijelo Vaše tijelo. Rubin pomaže u poboljšanju Vašeg vida i sposoban je očistiti Vaše tijelo od štetnih materija, ali čak i od manje uroke može otkloni s time što dobijate energiju iz rubin kamena.

Sve o horoskopskom znaku Strijelac saznajte ovdje.

 

ljekovito kamenje i kristali

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

JARAC

Ametist i tirkiz su Vama najbliži. Ovi kristali Vam pružaju mir i daju Vam snagu. Ako imate problem s kreativnošću ili trebate nešto protiv vrtoglavice, koristan može biti bršljan ili turmalin. Dimljeni kvarc ili lazurit zajedno su sposobni dati Vam energiju ili u slučaju prehlade ili drugih različitih zaraznih bolesti mogu Vam ubrzati proces liječenja. Liječenje u Vašem slučaju je zato teško jer prilično dugo vremena trebate biti u kontaktu s mineralima. Ovo vrijeme možete skratiti ako imate obsidian kamen pored Vas.

Sve o horoskopskom znaku Jarac saznajte ovdje.

 

VODENJAK

Najviše ljekovite energije šalje ka vama safir. Na ovaj kamen uvijek možete računati ako imate problem, ali nije na odmet ako primjenjujete i druge vrste kamenja kako bi liječenje bilo efikasnije. Prema horoskopu ljekovitih kristala, posebno dobar utjecaj ima na Vas fluorit i malahit. Ova dva kamena oživljavaju Vaše tijelo, ubrzavaju Vaš metabolizam, tako možete i oslabiti ako Vam je to cilj. Hematit može biti od dobrog utjecaja kod Vas na zubobolju i kod upale desnih. A karneol Vas štiti od želučanih tegoba, naročito je koristan ako stojite pred nekim događajem gdje možete puno jesti, štiti Vas od osjećaja sitosti, ali pozitivno utječe i na dijabetes.

Sve o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte ovdje.

 

RIBE

Ljekovito kamenje i kristali - Pošto ste dupli znak, poželjno Vam je uvijek liječiti se s dva kamena, prema horoskopu ljekovitih kristala. Za neke određene bolesti Vam je poželjno korištenje kamena suprotnog spola. Primjerice, korištenje granita i planiskog kristala istovremeno. Mjesečev kamen Vam pomaže kod nesanice, dok jade kamen ima pozitivan utjecaj na plodnost. Kod srčanih problema poželjno Vam je nošenje planinskog kristala, ali na neki način treba biti pored njega i crveni granit. Amazonit u slučaju respiratornih problema ili kod artritisa Vam može pomoći. Moć dijamanta Vas može očistiti od bilo kakvih štetnih negativnih energija.  

 

Sve o horoskopskom znaku Riba saznajte ovdje.

 

 

Pročitajte još: 

Do sad niste vjerovali u ljekovite magije?

Znate li kako su se naše bake liječile prirodnim metodama, efikasno?

Postoji jedan poznati slikar čije slike liječe!

Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

facebookLJEKOVITO KAMENJE I KRISTALI

Najnoviji članci
Sve o Wiccama i Wicca magiji
Sve o Wiccama i Wicca magiji

Više
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Sanjarica abecedno
Sanjarica abecedno

Više
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro