Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Najtajanstvenija novčana mantra za bogatstvo!

Najtajanstvenija novčana mantra za bogatstvo!

Mantra za bogatstvo!

Mantra za bogatstvo, kao i obična mantra je imala prilično dug put dok je dospjela do ljudi sa zapada, iz istočnih crkava. U današnje vrijeme svatko već zna za mantru novca, a i poznato je da ponavljanje drevne mantre za novac pomaze u postizanju naših ciljeva.

Pored mantre za novac postoje i drugi načini pomoću kojih možete privući sreću! Naravno nije svejedno kakvu mantru ponavljamo i od koga smo je čuli. Nekada se mogla koristiti mantra dobivena samo od gurua, a u sadašnje vrijeme stručnjak ezoterije Vam može napraviti istu. Osobne mantre su najbolje. Ako želite osvojiti milijune, pitajte za jednu ovakvu mantru naše savjetnike! 

uzroci mokrenja u krevet

Meditacija za tijelo i dušu!

Prije nego sto počnete ponavljati mantru, trebate meditirati kako biste pripremili tijelo i dušu. Ovdje je jedna od najstarijih i najviše korištenih mantri koje, ako svaki dan ponavljate ujutro i na večer, novac dolazi k Vama:

Fortuna mihi Deus ad mea Fortuna praemium pecunia

To je vrlo kratka mantra, ali je najučinkovitija. Najbolje je ako ju naučite kao pjesmicu i ponavljate deset puta ujutro i na večer.

Ako ste već sve isprobali, ali ništa ne djeluje kod Vas, onda ste pod jakom negativnom energijom koja ne dozvoljava da napredujete u financijama! Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), pitajte za analizu, a po potrebi čišćenje i zaštitu!

Pročitajte još:

Ove tri stvari nemojte činiti ukoliko želite ostvariti Vaše ciljeve!

Na ovaj način možete vrlo lako steći bogatstvo!

Ovih 5 predmeta donose sreću, trebate ih nabaviti!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju 

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju 

Budite uvijek dobro informirani, jer put do bogatstva nije uvijek jednostavan. Više o svemu možete saznati putem naše facebook stranice! 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro