Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Molitva koja će Vam pomoći da pronađete partnera!

Molitva koja će Vam pomoći da pronađete partnera!

Molitva za pronalazak partnera!

Ovih dana postoji puno načina za privlačenje ljubavi. Proricanja, ljubavne karmičke analize, ali i ljubavna vezanja koja sve češće rade krivo. Puno ljudi će probati i učiniti sve kako bi voljena osoba bila kraj njih. Ali uvijek zaboravljaju i misle da je molitva zastarjeo način.  

Molitva ima moć. Čak i onda kada proricanje pokazuje loše može donijeti pozitivne promjene. Bilo je više ispitivanja u vezi toga kako djeluje molitva. Mnoga istraživanja pokazuju rezultate, tj. da djeluje kada je molitva izgovorena za sebe, ali i za druge. Međutim, djelovanje je bilo puno jače kada su molili za druge osobe. Znači, ako netko moli za nas, to je puno učinkovitije, nego kada molimo sami za sebe.

Molitvu za partnera trebate jako pametno koristiti. Ne smijete učiniti pogrešku da zatražite konkretnu osobu kraj sebe jer tek tada slijede problemi. Zamislite da ne znate što ta druga osoba ima u duši. Međutim, nebesa znaju i to da je moguće zaljubiti se u krivu osobu, tada nerado ispunjavalju želju ili je ne ispunjavaju. Baš zato u molitvi trebate tražiti istinsku pravu ljubav, tj. karmičku vezu.  

Astro savjetnik - Damir Igor - kos 217

Karmička ljubav!

Uvijek imamo slobodne savjetnike da Vam pomognu s molitvom kojia će profesionalno reći upute koje su u skladu s Vašim horoskopskim znakom izgovarati molitve za Vašu karmičku ljubav. Oni će isto i Vama izdiktirata jer i Vi također trebate istodobno izgovarati, tako će biti najdjelotvornije privlačenje ljubavi za Vas.

Sve što trebate napraviti je nazvati savjetnicu Zaru, kod 353 na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) koja će Vam dati sve upute za jaku i djelotvornu molitvu.

Molitva nije isto kao ljubavno vezanje. Molitva nije crna magija, već je molitva jedna od najjačih razina bijele magije. Stoga, ako netko ima zadatak profesionalno moliti, on treba jaku samokontrolu prije početka. Tri dana prije se ne preporučuje konzumiranje mesa, odnosno, mora se napraviti mali post kako bi molitva bila djelotvorna. Zabranjene su psovke ranije jer će misli biti uprljane. Ako ljubavno proricanje nije dalo rezultate, a želite djelotvornu molitvu, tada ćete teško pronaći pravu osobu izvan našeg Astro Centra. 

Već duže vrijeme tražite partnera? Želite biti u sretnoj vezi i privući pravu osobu u Vaš život gdje ćete biti ravnopravni? Savjetnica Karla, kod 997 i savjetnica Vesna, kod 423 su Vam dostupne na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) koje su već mnogima riješili problem i privukli partnera za cijeli život. Pored molitve možete raditi i ritual sa svijećama.  

Pročitajte još:

Otkrivamo vam najučinkovitije magije za zaštitu! 

Saznajte koliko seksa Vam je potrebno!

Facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro