Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Molitva koja će Vam pomoći da pronađete životnog partnera!

Molitva koja će Vam pomoći da pronađete životnog partnera!

Molitva za životnog partnera - Ovih dana postoji puno načina za privlačenje ljubavi. Proricanja, ljubavne karmičke analize, ali i ljubavna vezanja koja sve češće rade krivo. Puno ljudi će probati i učiniti sve kako bi voljena osoba bila kraj njih. Ali uvijek zaboravljaju i misle da je molitva zastarjeo način.  

Molitva za životnog partnera ima moć. Čak i onda kada proricanje pokazuje loše može donijeti pozitivne promjene. Bilo je više ispitivanja u vezi toga kako djeluje molitva. Mnoga istraživanja pokazuju rezultate, tj. da djeluje kada je molitva izgovorena za sebe, ali i za druge. Međutim, djelovanje je bilo puno jače kada su molili za druge osobe. Znači, ako netko moli za nas, to je puno učinkovitije, nego kada molimo sami za sebe.

 

Priželjkujete pravu ljubav? Ovi anđeli Vam mogu pomoći!

 

Molitva za životnog partnera!

Molitvu za životnog partnera trebate jako pametno koristiti. Ne smijete učiniti pogrešku da zatražite konkretnu osobu kraj sebe jer tek tada slijede problemi. Zamislite da ne znate što ta druga osoba ima u duši. Međutim, nebesa znaju i to da je moguće zaljubiti se u krivu osobu, tada nerado ispunjavaju želju ili je ne ispunjavaju. Baš zato u molitvi trebate tražiti istinsku pravu ljubav, tj. karmičku vezu.  

 

saznaj-buducnost

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Uvijek imamo slobodne savjetnike da Vam pomognu s molitvom koja će profesionalno reći upute koje su u skladu s Vašim horoskopskim znakom izgovarati molitve za Vašu karmičku ljubav. Molitva za životnog partnera bit će izdiktirana jer i Vi također trebate istodobno izgovarati, tako će biti najdjelotvornije privlačenje ljubavi za Vas.

Sve što trebate napraviti je nazvati savjetnicu Ziju, kod 523 na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) koja će Vam dati sve upute za jaku i djelotvornu molitvu.

 

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Molitva za ljubav budućeg muža

Molitva za životnog partnera nije isto kao ljubavno vezanje. Molitva nije crna magija, već je molitva jedna od najjačih razina bijele magije. Stoga, ako netko ima zadatak profesionalno moliti, on treba jaku samokontrolu prije početka. Tri dana prije se ne preporučuje konzumiranje mesa, odnosno, mora se napraviti mali post kako bi molitva bila djelotvorna. Zabranjene su psovke ranije jer će misli biti uprljane. Ako ljubavno proricanje nije dalo rezultate, a želite djelotvornu molitvu, tada ćete teško pronaći pravu osobu izvan našeg Astro Centra. 

 

molitva-za-životnog-partnera

 

Molitva za životnog partnera - Već duže vrijeme tražite partnera? Želite biti u sretnoj vezi i privući pravu osobu u Vaš život gdje ćete biti ravnopravni? Savjetnica Karla, kod 997 i savjetnica Vesna, kod 423 su Vam dostupne na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) koje su već mnogima riješili problem i privukli partnera za cijeli život. Pored molitve možete raditi i ritual sa svijećama.  

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Što Vam poručuje anđeo ljubavi?

 

Magija anđela za ljubav

 

facebook

 

 

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro